123 Machineverhuur Rosmalen

Kloosterstraat 7-9
5248 NV Rosmalen

Filiaalleider: Eloi Smits

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.00u tot 17.00u.
  • Zaterdag van 8.00u tot 12.00u.

Evenementen behoeven dusdanig veel verschillende disciplines, dat het als ondernemer ondoenlijk is om alle apparaten in eigen beheer te hebben. Gelukkig kunt u deze apparaten en machines tegen een aantrekkelijke prijs lenen bij 123 Machineverhuur Rosmalen. Wij zijn gevestigd aan de Kloosterstraat 7-9, een straat die als het ware ingeklemd ligt tussen Den Bosch en Rosmalen.

In ons ruime magazijn staan de nodige apparaten zij aan zij, die wij maar wat graag aan u uitlenen. Nadat u de desgewenste verhuurperiode bepaald heeft, spreken we af hoe de machine tot u komt. Kom langs bij 123 Machineverhuur Rosmalen om het aanbod te bekijken of neem een kijkje op onze website.

Gereedschap verhuur Brabant

123 Machineverhuur Rosmalen is dé plek voor gereedschap verhuur in Brabant. Al jarenlang staan wij voor onze klanten klaar die een tijdelijk beroep willen doen op materieel. Een markt die wij onder andere bedienen, is de evenementensector. Organisatoren van festivals kloppen namelijk regelmatig bij ons aan met de vraag of ze tijdelijk een beroep kunnen doen op onze apparaten.

Er komt namelijk een hoop kijken bij de opbouw van een festijn. Met behulp van hoogwerkers dienen podia van top tot teen worden opgebouwd, grondverzet apparaten helpen het festivalterrein te egaliseren en bezoekers kunnen behoefte doen dankzij onze toiletwagens. Daarmee is onze gereedschap verhuur dienst in Brabant er één die heel breed is.

Huur gereedschappen

Een andere doelgroep die bij ons aanklopt voor de huur van gereedschappen, is de bouwsector. Een aannemer heeft het gros van machines vaak zelf in beheer, maar in sommige gevallen ontkomt men er niet aan om specialistisch materieel te lenen. In zo’n geval komt 123 Machineverhuur Rosmalen om de hoek kijken.

De stempel is zo’n gereedschap die u bij ons kunt lenen. Deze tools zijn onlosmakelijk verbonden met sloopwerkzaamheden. Indien u bepaalde wanden wilt verwijderen in een huis, gaat dit vaak gepaard met grof geweld. Het plafond kan het dan zwaar te verduren krijgen. Stempels zorgen ervoor dat het plafond niet in elkaar dondert als u bezig bent. Huur gereedschappen bij ons en u bent verzekerd van een veilige manier van werken!

Advies gereedschappen

123 Machineverhuur Rosmalen beschikt over een kundig team bij wie u advies over gereedschappen kunt inwinnen. Onze medewerkers lopen al jaren mee in het vak, waardoor ze hun expertise graag met u delen.

Bent u wat onervaren en weet u niet zo goed waar u op moet letten? Kom dan gerust langs in ons pand. Onder leiding van filiaalleider Eloi Smits staan wij van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om mee te denken over passende oplossingen. Regelt u de zaken liever vanuit huis? Bellen mag ook altijd, zodat u ondertussen wat zaken kunt opzoeken terwijl wij u bijpraten.

Vestigingen 123 Machineverhuur

Naast dit filiaal, zijn er ook nog andere vestigingen van 123 Machineverhuur door heel Nederland. Ook in plaatsen als Zwolle, Raalte en Apeldoorn vindt u 123 Machineverhuur. Wilt u weten welke filialen wij nog meer hebben? Bekijk dan onze vestigingen pagina.