Klimaatbeheersing

overig

Binnen de klimaatbeheersing is het belangrijk dat de vochtgraad op peil is en dat er geen lucht verontreinigd is met fijnstof. Om dit te controleren vindt u bij 123 Machineverhuur diverse hulpmiddelen. Wilt u de vochtgraad meten in bouwmaterialen? Met een vochtmeter kunt u nauwkeurig de vochtgraad meten van uw bouwmaterialen. Is uw lucht verontreinigd met fijnstof? Dan kunt u bij ons terecht voor speciale luchtreinigers voor fijnstof. Kortom: bijna alles wat bijdraagt aan klimaatbeheersing kunt u huren via 123 Machineverhuur.

Aanbod vochtmeters en luchtreinigers fijnstof

De vochtmeter die wij aanbieden is geschikt voor bouwmaterialen en kan een diepte bereiken tot 4cm. Het is een digitale meter waarbij u nauwkeurig de vochtgraad kunt bepalen. Een ander product dat wij aanbieden is een luchtreiniger voor fijnstof. Een handig apparaat wat ervoor zorgt dat de lucht wordt gereinigd door fijnstof. De reiniger is geschikt voor ruimtes tot 50m³/ Het heeft een luchtstroom van maximaal 550m³/uur.

Vochtmeter of luchtreiniger fijnstof huren?

Kortom: voor het huren van een vochtmeter of een luchtreiniger voor fijnstof kunt u bij 123 Machineverhuur terecht. Bekijk altijd goed de specificaties die staan aangegeven per product. Heeft u nog vragen? Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat we uw vraag of verzoek hebben ontvangen, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Weet u wat u wilt huren? Plaats het product in de winkelmand en wij zullen u zo snel mogelijk laten weten of dit mogelijk is op de door u gekozen datum.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!