Klimaatbeheersing

Verwarming elektrisch

Moet u binnenkort aan het werk in een ruimte waar het erg koud is doordat een cv-ketel ontbreekt? Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het tijdelijk huren van een elektrische verwarming. Het voordeel van deze elektrische verwarming is dat hij relatief licht in gewicht is en daardoor een hoge mobiliteit kent.

Weet u al welke ruimte u wilt verwarmen of waar uw gehuurde elektrische verwarming voor moet dienen? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van 123 Machineverhuur en selecteer de gewenste huurdatum. Wij zullen er dan voor zorgen dat de verwarming op de plaats van bestemming komt!

Elektrische heater

Een elektrische heater huren is ideaal! Met een elektrische heater kunt u een ruimte waarin u werkzaam op temperatuur krijgen, zonder dat u er veel voor hoeft te doen! Zo’n elektrische verwarming is ideaal voor de koude wintermaanden, zodat u en uw collega’s niet hoeven te bibberen tijdens uw volgende klus.

123 Machineverhuur heeft verschillende varianten van de elektrische verwarming te leen. Aangezien het gebruiksdoel nog weleens wil verschillen per klant, raden wij u altijd aan om goed naar de specificaties te kijken. Uiteraard kunnen wij u hier mee helpen. Alleen zo kunt u een geschikte keuze maken! De ene elektrische heater kent een voltage van 230V, terwijl elektrische verwarmingen van 400V een hogere spanning kennen.

Heater elektrisch

Een heater die elektrisch is kan gewoon verbonden worden met een normaal stopcontact. Door een elektrische verwarming te huren bij 123 Machineverhuur, hoeft u zich dus niet te bekommeren om adapters en omvormers. Een elektrisch heater model kent vaak 3 standen, waarmee u het aantal kilowatt (kW) kunt bepalen. Sommige ruimtes behoeven nu eenmaal minder warmte dan de andere. Gedetailleerd de temperatuur regelen is dan ook geen overbodige luxe!

Onze klanten kiezen vaak voor een elektrische heater als ze bezig zijn met de organisatie van een evenement. Tentfeesten die in het voor- of najaar plaatsvinden behoeven namelijk meer warmte dan wanneer het hele dorp ’s zomers uitloopt voor het feest van het jaar.

Verwarming huren bij 123 Machineverhuur

Overweegt u om een verwarming of andere klimaatapparatuur te huren bij 123 Machineverhuur? Dan is het belangrijk dat u goed kijkt naar de kenmerken die staan aangegeven per product. Een infraroodstraler kent bijvoorbeeld hele andere specificaties dan een elektro heater. Twijfelt u over het gegeven welke verwarming het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen die u onderaan de pagina treft.

Nadat we uw vraag of verzoek hebben ontvangen, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Bent u er al wel over uit welke verwarming u wilt huren bij 123 Machineverhuur? Plaats het product in de winkelmand en wij zullen u zo snel mogelijk laten weten of het mogelijk is om de verwarming van uw voorkeur te plaatsen op de door u gekozen datum!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!