Klimaatbeheersing

Het regelen van de temperatuur op verschillende locaties is af en toe erg fijn. Het is namelijk niet fijn om ergens te werken waar het erg koud is. Echter is een heater aanschaffen niet heel goedkoop en heeft u dit ook niet het hele jaar door nodig. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een heater te huren. U vindt bij ons niet alleen heaters, maar ook overige klimaatbeheersing apparatuur. Benieuwd naar ons assortiment? U vindt het hier.

Heaters en overig apparatuur

Ons assortiment biedt u de mogelijkheid om de temperatuur te regelen. U vindt daarom adsorptiedrogers, airco’s, bouwdrogers, ventilatoren, verwarming diesel/gas, verwarming elektrisch en overige apparatuur in ons assortiment. Welke klimaat apparatuur is het beste voor uw werklocatie? Aan de hand daarvan kunt u gericht zoeken naar het juiste apparaat om het klimaat te regelen voor uw werklocatie.

Heater huren?

Wilt u graag de heater huren om uw werklocatie enigszins op te warmen of zoekt u een aggregaat voor de elektrische verwarming? Wacht dan niet te lang en verstuur uw reservering voor de heater naar 123 Machineverhuur. Zodra wij uw reservering binnen krijgen, zullen wij dit binnen één werkdag bevestigen, zodat u zeker bent van een heater op uw werkplek. U hoeft vervolgens niet meer in de kou te werken. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze specialisten staan u zo spoedig mogelijk te woord om u te voorzien van een persoonlijk advies.

Verhuur voor en door professionals!