Klimaatbeheersing

Bouwdrogers

Waterschade, vochtproblemen, een muur gestuukt of behangen of een grote verbouwing ondergaan? Dan is er kans dat er veel vocht in de muren trekt. Met een bouwdroger onttrekt u het te veel aan vocht uit de ruimte. Zo hoopt u dat de luchtvochtigheidsgraad op peil krijgt. Kijk het assortiment bouwdrogers hieronder.

Welke bouwdroger moet ik huren?

Welke bouwdroger geschikt is voor u om te huren, hangt af van het volume van de ruimte. De volume wordt berekend door de lengte met de breedte en hoogte te vermenigvuldigen. Het getal dat uit de formule komt, moet zo dicht mogelijk bij de capaciteit van de bouwdroger liggen. Dat kan 150 m³ zijn, maar ook 600 m³ en 900 m³. In feite wil dit dus zeggen dat de bouwdroger maximaal zoveel m³ kan drogen.

Gebruik na vochtvreter huren

Nadat u het huren van een vochtvreter voltooid heeft, kunt u het apparaat maximaal 24 uur achter elkaar gebruiken. Houd wel rekening met het feit dat muren en vloeren al drogen bij warm en droog weer. Een bouwdroger huren kan dan een nuttige handeling zijn om het proces in een stroomversnelling te laten belanden, maar let er wel op dat het dan niet te hard gaat.

Als een muur of een betonnen vloer te snel droogt, kunnen er scheuren ontstaan. Het is dus raadzaam om in die 24 uur wel een paar keer te kijken of alles goed gaat met de vochtvreter. Belangrijk is om niet gelijk na het storten van beton de droger aan te zetten, maar hier ongeveer een week mee te wachten.

Bouwdroger huren bij 123 Machineverhuur

Een bouwdroger of andere klimaatbeheersing apparaten huren doet u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. Alle bouwdrogers leveren we inclusief wateropvangbakken en u betaalt de bouwdroger per dag of per week. Een reservering plaatst u door het artikel in het winkelmandje te plaatsen en aan te geven van wanneer tot wanneer u de bouwdroger wenst.

Vervolgens doen wij ons best om binnen 24 uur te laten weten of uw reservering akkoord is, of dat het apparaat niet beschikbaar is op de door u gekozen data. Is dat het geval, nemen we altijd contact met u op en kijken we naar mogelijkheden. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of over bouwdrogers? U kunt ons altijd bellen op 0800 - 53 53 123 of een bericht sturen via het contactformulier op onze site.

Verhuur voor en door professionals!