Klimaatbeheersing

Verwarming diesel/gas

Op onze website vindt u veel verschillende te huren gereedschap en machines voor de bouw en de evenementenbranche. Onmisbaar in de koudere maanden is een goede verwarming tijdens de werkzaamheden. Bij 123 Machineverhuur kunt u dan ook gemakkelijk een tijdelijke verwarming huren. Heeft u tijdelijk een verwarming nodig voor op de bouwwerf of bijvoorbeeld voor op een evenement? Huur deze dan gemakkelijk op onze website. Bekijk ons aanbod hieronder!
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Klimaatbeheersing » Verwarming diesel/gas

Verwarming bij 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u diverse soorten van de verwarming. Deze soorten kunnen worden onderverdeeld in:

Door het ruime aanbod is voor iedere situatie en voor bij iedere klus een geschikte verwarming te vinden. Meer weten over een specifieke verwarming? Leest u dan vooral de productomschrijving goed door. Hier vindt u meer informatie over bijvoorbeeld de capaciteit en aansluiting van de desbetreffende verwarming.

Een verwarming huren bij 123 Machineverhuur

Eén van de bovenstaande soorten verwarming huurt u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste verwarming in uw winkelmand en u geeft daar de gewenste datum op dat u deze verwarming wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is de verwarming dan niet beschikbaar, dan nemen we contact met u op om met u mee te denken in een oplossing. Heeft u vragen over één van deze verwarmingen of over het huren ervan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan iedere werkdag en zaterdagochtend voor u klaar!

 

Verhuur voor en door professionals!