Klimaatbeheersing

Verwarming diesel/gas

Een heater huren is onmisbaar wanneer u de koude maanden weer in gaat. U wilt namelijk niet in koude omstandigheden aan het werk zijn op het bouwwerf of bijvoorbeeld bij een evenement. Bij 123 Machineverhuur kunt u voor een bepaalde tijd verschillende soorten heaters huren. Deze selecteert u eenvoudig via onze website. Wilt u meer weten over het huren van een heater?
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Klimaatbeheersing » Verwarming diesel/gas

Heater huren

Het heater assortiment van 123 Machineverhuur bestaat uit verwarming op diesel, gas en terrasverwarming. Een terrasverwarming gas is uitstekend te gebruiken op een terras, feestje of een andere kleine gelegenheid. De terrasverwarming warmt snel op en geeft voldoende warmte af om een groep mensen warm te houden. De terrasverwarming wordt daarom vaak gebruikt in de horeca of op evenementen. Zo kunt u uw bezoekers of klanten onder koude omstandigheden toch voorzien van de nodige warmte.

Verwarming gas

Terwijl de terrasverwarming op gas voornamelijk geschikt is voor kleinere situaties, kunt u bij 123 Machineverhuur ook een heater huren die geschikt is voor grotere ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een groot bouwwerf, loods, magazijn etc. U hebt de keuze uit een verwarming op gas en een verwarming aangedreven door diesel. De verwarming op gas van 123 Machineverhuur, werkend op propaan, heeft verschillende capaciteiten. Zo hebben wij verwarmingen vanaf 15.000 kcal/uur tot verwarming gas met 90.000 kcal/huur. Afhankelijk van uw situatie kunt u bepalen welke capaciteit verwarming het beste bij u past. Het voordeel van een verwarming op gas is dat zij op binnenlocaties te gebruiken zijn, in tegenstelling tot verwarmingen op diesel.

Verwarming diesel

Naast verwarming op gas heeft 123 Machineverhuur ook verwarming diesel. Deze verwarmingen zijn krachtiger dan de verwarming op gas en uitstekend bruikbaar voor grote ruimtes in de buitenlucht. De verwarming diesel van 123 Machineverhuur hebben verschillende capaciteiten, die variëren tussen 50 kW (45.000 kcal) tot 190 kW (170.000 kcal). Met de grote krachtige verwarming diesel van 123 Machineverhuur houdt u de grootste buitenruimtes heerlijk warm.

Een heater huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een verwarming of heater huren? Dat kan snel en eenvoudig bij 123 Machineverhuur. U kunt bij ons heaters huren voor verschillende gelegenheden, groot of klein. U plaatst de gewenste verwarming in uw winkelmand en geeft daar de gewenste datum op wanneer u de verwarming wilt huren. Wij controleren vervolgens of de data beschikbaar zijn en stellen u daar binnen 24 uur van op de hoogte. Is de heater op de desbetreffende data niet beschikbaar, dan nemen we contact met u op en bedenken we samen een oplossing.

Vragen?

Heeft u nog vragen over één van onze verwarmingen of wilt u een heater huren? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag en zaterdagochtend voor u klaar en helpen u graag verder!

Verhuur voor en door professionals!