Klimaatbeheersing

Verwarming diesel/gas

Wanneer de koude maanden er weer aan zitten te komen, is een diesel heater van 123 Machineverhuur onmisbaar. U wilt namelijk niet in koude omstandigheden aan het werk zijn op het bouwwerf of binnenevenement. De diesel heater beschikt over voldoende capaciteit om grote ruimtes te verwarmen en stinkt niet door de geurloze verbranding.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Klimaatbeheersing » Verwarming diesel/gas

Bij 123 Machineverhuur kunt u voor een bepaalde tijd verschillende soorten van de diesel heater huren. Deze vindt u op overzichtelijke wijze in onderstaand overzicht. Wilt u meer weten over het huren van een diesel heater? Neem gerust contact met ons op!

Wanneer een heater huren?

Kiest u ervoor om een heater te huren bij 123 Machineverhuur, dan krijgt u een assortiment voorgeschoteld dat onder andere bestaat uit verwarming op diesel, gas en terrasverwarming. Door een heater te huren, is het nooit koud op uw terras, feestje of een andere aangelegenheid. De terrasverwarming warmt snel op en geeft voldoende warmte af om een groep mensen warm te houden. De terrasverwarming wordt daarom vaak gebruikt in de horeca of op evenementen. Zo kunt u uw bezoekers of klanten onder koude omstandigheden toch voorzien van de nodige warmte met behulp van de diesel heater.

Verwarming gas voor grotere ruimtes

Hoewel het merendeel van de verwarming op gas geschikt is voor kleinere situaties, kunt u bij 123 Machineverhuur ook een heater huren die geschikt is voor grotere ruimtes. Bouwerven, loodsen of magazijnen: het zijn stuk voor stuk ruimtes die te verwarmen zijn met de verwarming op gas, maar we hebben ook dieselvarianten.

De verwarming op gas van 123 Machineverhuur, werkend op propaan, heeft verschillende capaciteiten. Zo hebben wij verwarmingen vanaf 15.000 kcal/uur tot verwarming gas met 90.000 kcal/huur. Afhankelijk van uw situatie kunt u bepalen welke capaciteit verwarming het beste bij u past. Het voordeel van een verwarming op gas is dat deze ook op binnenlocaties te gebruiken is, in tegenstelling tot verwarmingen op diesel.

Verwarming diesel

Naast verwarming op gas biedt 123 Machineverhuur ook verwarming op diesel aan. Deze verwarmingen zijn krachtiger dan de verwarming op gas en uitstekend bruikbaar voor grote ruimtes in de buitenlucht. De verwarming diesel van 123 Machineverhuur hebben verschillende capaciteiten, die variëren tussen 50 kW (45.000 kcal) tot 190 kW (170.000 kcal). Met de grote krachtige verwarming diesel van 123 Machineverhuur houdt u de grootste buitenruimtes heerlijk warm.

Diesel kachel huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u diesel kachel huren? Dat kan snel en eenvoudig bij 123 Machineverhuur. U huurt bij ons heaters voor verschillende gelegenheden, groot of klein. U plaatst de gewenste verwarming in uw winkelmand en geeft daar de gewenste datum op wanneer u de verwarming wilt huren. Wij controleren vervolgens of de data beschikbaar zijn en stellen u daar binnen 24 uur van op de hoogte. Is de heater op de desbetreffende data niet beschikbaar, dan nemen we contact met u op en bedenken we samen een oplossing.

Vragen?

Heeft u nog vragen over één van onze verwarmingen of andere klimaatbeheersing apparatuur? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag en zaterdagochtend voor u klaar en helpen u graag verder!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!