Klimaatbeheersing

Ventilatoren

Wilt u het hoofd ook tijdens de warme dagen koel houden? Dan kunt u een ventilator huren bij 123 Machineverhuur. De ventilatoren zorgen ervoor dat u bij hoge temperaturen toch in koele omstandigheden kunt blijven werken of bewegen.

Ook zijn de ventilatoren geschikt voor evenementen die op warme dagen plaatsvinden, zodat bezoekers onder prettige omstandigheden deze kunnen blijven bezoeken. Bij ons kunt u kleine en grote ventilatoren huren, afhankelijk van uw situatie. Bekijk snel onze website voor het hele assortiment ventilatoren.

Bouwventilator huren

Wilt u dat u het hoofd koel houdt op de bouwplaats? Dan is een bouwventilator huren bij 123 Machineverhuur een uitstekend idee. De bouwventilator is multifunctioneel te gebruiken. Zo zorgen ze niet alleen voor een verkoelende bries, maar kunnen ze ook dienen als ondersteuning bij bouwdroging of voor het afzuigen van stof. Daarnaast is de bouwventilator makkelijk mee te nemen en neer te zetten. De bouwventilator is ook goed bruikbaar op evenementen of in andere grote ruimtes, zowel in de binnen- als buitenlicht. Denk bijvoorbeeld aan loodsen, magazijnen en bouwwerven.

Industriële ventilator huren

Naast een bouwventilator huren kunt u bij 123 Machineverhuur ook een industriële ventilator huren. Bij het huren van een industriële ventilator zorgt u niet alleen voor schone lucht, maar zuigt u gelijktijdig ook rook en stof weg. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving voor de medewerkers. 123 Machineverhuur heeft industriële ventilatoren van verschillende capaciteiten beschikbaar. Zo hebben wij de ventilator 230V met een luchtverplaatsing van 4500m³ en een krachtigere ventilator van 230V met een luchtverplaatsing van 7000m³. Afhankelijk van uw situatie kunt u bepalen welke ventilator u het beste kunt huren.

Uw ventilator huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een kleine of grote ventilator huren? Dat kan snel en eenvoudig bij 123 Machineverhuur. Wij hebben hoogwaardige ventilatoren voor verschillende gelegenheden, zowel groot of klein. Plaats de gewenste ventilator in uw winkelmand en geef de gewenste data op dat u deze wil huren. Wij controleren vervolgens of de ventilatoren deze data nog beschikbaar zijn en stellen u daar binnen 24 uur van op de hoogte. Is dit niet het geval, dan nemen we contact met u op en bedenken we samen een oplossing.

Vragen?

Heeft u nog vragen over een ventilator huren? Of over de levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag en zaterdagochtend voor u klaar en helpen u graag verder!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!