Klimaatbeheersing

Airco's

Airco’s worden snel geassocieerd met verkoeling, omdat er vaak airco’s aangezet worden op warme dagen en in warme landen is het niet gek om een airco in huis te hebben. Airco’s zijn er in verschillende soorten en zijn inzetbaar voor verschillende doelen. Denk bijvoorbeeld aan verwarming, bevochtiging, het onttrekken van vocht en luchtzuivering.

Airco huren

Een airco huren is gemakkelijk als u niet dagelijks, wekelijks of maandelijks een airco gebruikt. Heeft u een airco nodig voor een beperkte periode, dan kan het financieel zeer aantrekkelijk zijn om een airco te huren, in plaats van een airco te kopen. Van stilstand worden apparaten en machines nooit beter. Als u een airco koopt en het blijft voornamelijk stilstaan in een opslagplaats, dan kan een airco achteruitgaan in werking. Een airco huren is dus zeer zeker een goed idee.

Verschillende soorten airco’s

Er zijn verschillende soorten airco’s. Er bestaan airco’s voor binnen en buiten. Hieronder sommen we de verschillende airco’s op. Welke heeft u nodig? Er zijn airco’s die u aan uw huis vast kunt maken, alleen is deze voor vast. Dat zijn onder andere de raamairco’s, split-airco en multi-split airco. Een mobiele airco wordt vaak gebruikt voor het afkoelen van kleinere ruimtes. Een mobiele airco is mobiel dankzij de wieltjes eronder en het lichtgewicht. Het afvoeren van warmte zal gebeuren via een afvoerbuis, die u uit het raam kunt hangen.

Energiezuinigheid airco

Een airco staat bekend om het feit dat het niet heel energiezuinig is. Dat komt omdat het stroom verbruikt en koudemiddel bevat. Een mobiele airco verkoelt de lucht, maar de warmte afvoer gaat via een slang die naar buiten moet. Daarmee verliezen we al wel wat verkoeling via het raam. Een tip is om de airco juist in de koelere periode aan te zetten, zodat de koele lucht verspreid wordt. En zorg ervoor dat de airco goed onderhouden wordt, zodat het optimaal kan presteren.

Airco huren via 123 Machineverhuur

Een airco huren is voor bijvoorbeeld een hittegolf die eens per jaar voorkomt in Nederland ideaal. U verkoelt gemakkelijk een klaslokaal voor tijdens tentamens. Of een kantoorruimte, zodat het personeel comfortabel door kan werken op warme dagen. Daarnaast is een airco voor thuis uiteraard ook geen overbodige luxe op warme dagen. Bij 123 Machineverhuur plaatst u de airco in uw winkelmandje, u geeft aan van wanneer tot wanneer u de airco nodig heeft en wij zullen u laten weten of de airco dan ook beschikbaar is. We bevestigen uw reservering bij akkoord en anders nemen we contact met u op.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!