Wegenbouw

Diversen

Bent u werkzaam in de wegenbouw en kunt u wel wat hulp gebruiken door machines? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk diverse machines aan om uw werk een stuk gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een tegenlegger, waardoor u sneller een straat kunt leggen. Meer van deze mogelijkheden vindt u bij ons in het assortiment! Bekijk de diversen hier!

Assortiment met diversen voor wegenbouw

Gemakkelijk tegels leggen? Kies dan voor een tegeldonkey. Hiermee kunt u namelijk gemakkelijk tegels oppakken en leggen. Ook de trottoirbandentang mag niet vergeten worden. Hiermee kunnen twee personen zonder moeite een zware last op zijn plek leggen. Bukken is hierbij niet nodig, dus het is ook nog beter voor uw rug. De sondeerapparatuur is geschikt om sonde op diepte te brengen. Welke machines kunt u het beste gebruiken voor uw werkzaamheden? U vindt de prijs per machine staan, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Tegeldonkey huren?

De tegeldonkey, trottoirbandentang of sondeerapparatuur huren? Plaats nu een online bestelling bij 123 Machineverhuur. Vul uw gegevens in en kies een vestiging bij u in de buurt en haal de machines bij ons af! Dit kan wel pas na bevestiging van uw bestelling, want wij moeten eerst controleren of de machines op uw opgegeven datum beschikbaar zijn. Wij kunnen het ook bij u komen bezorgen. Aan de hand van deze wegenbouw apparatuur kunt u weer fijn aan de slag met uw werkzaamheden.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!