Wegenbouw

Kruiwagens

Een kruiwagen is onmisbaar bij sommige werkzaamheden. De kruiwagen maakt het namelijk mogelijk om veel materialen of producten van A naar B te brengen, zonder dat u dit zelf hoeft te tillen. De kruiwagen is gemakkelijk vol te laden om vervolgens alles uit te laden op de desbetreffende plek. Ons assortiment beschikt daarom ook over verschillende kruiwagens, zodat uw werkzaamheden een stuk makkelijker en sneller gaan. Een kruiwagen huren doet u bij 123 Machineverhuur. Bekijk de kruiwagens hier.

Welke kruiwagen wilt u huren?

Er bestaan verschillende kruiwagens, die dan ook passen bij verschillende werkzaamheden. Wij bieden u een kruiwagen of een steenkruiwagen. Het hangt er dus vanaf wat u wilt sjouwen. Een steenkruiwagen is geschikt voor het verplaatsen van stenen en tegels. De stenen kunnen naast elkaar neergelegd worden in verschillende lagen. Hierdoor verplaatst u een groot aantal stenen of tegels in een korte tijd. In een kruiwagen gaat dit toch iets lastiger, omdat dit een diepe en ronde inhoud. Gaat u dus bijvoorbeeld in een gazon bezig en moet u bulten met zand verplaatsen? Dan is een traditionele kruiwagen weer geschikt.

Kruiwagens huren

Aan de hand van de grootte van uw klus kunt u bepalen hoe lang u de kruiwagen kunt huren. Daarnaast weet u dan ook de meest geschikte kruiwagen uit te kiezen, zodat alles gemakkelijker gaat. Een kruiwagen huren kunt u via onze website doen. Echter is het bij het gebruik van een kruiwagen wel belangrijk dat u bij het tillen goed door u knieën gaat, zodat u verder lichamelijk geen last van krijgt. Een volle kruiwagen kan al gauw zwaar wegen.

Kruiwagens huren via onze website

Een kruiwagen huren? Plaats de kruiwagen nu in uw winkelmand en vul uw gegevens in. U kunt vervolgens een vestiging naar wens kiezen die bij u in de buurt zit. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens kunt u de aanvraag verzenden. Wij bevestigen zo spoedig mogelijk uw reservering zodat u zeker bent van een kruiwagen voor uw werkzaamheden. Een kruiwagen kunt u namelijk niet missen en maakt het allemaal een stuk aangenamer.

Advies voor een passende kruiwagen

Heeft u advies nodig over de meest geschikte kruiwagen voor uw werkzaamheden of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over. Onze experts komen daarom ook graag met u in contact. Voor vragen over andere wegenbouw apparatuur kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen via het gratis nummer 0800 – 53 53 123. Wij voorzien u daarin graag van een persoonlijk advies, zodat uw werkzaamheden binnenkort weer op rolletjes lopen. Voor meer informatie over 123 Machineverhuur kunt u ons ook volgen via social media en u inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!