Wegenbouw

Transportbanden

Bent u bezig met een grote klus en heeft u een transportband nodig? Dan huurt u er eenvoudig eentje bij 123 Machineverhuur. Met een transportband kunt u bijvoorbeeld grote hoeveelheden zand, grond of bouwafval klaren. U transporteert ze gemakkelijk over grote afstanden met onze transportbanden met een lengte van 4,5 meter. Ideaal dus voor op uw bouwplaats, dan hoeft u niet zelf met de spullen te sjouwen, maar gooit u het eenvoudig op de band en die doet de rest.

Verplaatsen van grote hoeveelheden

Een transportband leent zich perfect voor als u grote hoeveelheden materiaal en afval over een bouwplaats moet verplaatsen. Als u bijvoorbeeld veel zand, bouwafval of andere grondstoffen van de ene kant van het terrein of de bouwplaats naar de ander moet verplaatsen is het wel zo prettig als u daar niet zelf mee hoeft te slepen. Bij ons vindt u daarom een doorkoppelbare transportband van 4,5 meter, dus als u ze in serie aan elkaar aansluit kunt u grote afstanden overbruggen.

Specificaties

Onze transportband heeft een lengte van 4,5 meter en is koppelbaar, dus u kunt meerdere banden met elkaar combineren. U vervoert er tot zo´n 50 ton per uur mee, dus u kunt er gemakkelijk grote klussen mee uitvoeren. Hij heeft een voltage van 230. De volledige lijst met specificaties vindt u bij de productinformatie.

Wegenbouw

Transportbanden worden veel ingezet in de wegenbouw, vanwege de lange afstanden waarover u met de banden uw materiaal of afval kunt vervoeren. Maar een transportband is natuurlijk niet het enige dat u nodig heeft of kunt hebben voor een klus in de wegenbouw. Neem daarom rustig een kijkje tussen onze andere te huren machines, zodat u volledig voorbereid kunt beginnen met uw werkzaamheden en zeker weet dat u de juiste apparatuur en machines gebruikt.

Veiligheid

Bij al uw werkzaamheden is de veiligheid een belangrijk aspect en daar wordt ook bij 123 Machineverhuur veel aandacht aan besteed. We adviseren u dan ook de aangegeven veiligheidsmaatregelen te waarborgen wanneer u met onze machines aan de slag gaat. In het geval van de transportbanden adviseren we u om in ieder geval gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Houd u daarnaast aan de geldende veiligheidseisen op de bouwplaats en voor de andere machines of apparaten die u gebruikt. Huurt u een andere machine via 123 Machineverhuur? U vindt bij al onze te huren machines de veiligheidsadviezen onder de productinformatie. Zo weet u altijd wat u aan beschermende kleding of andere accessoires moet dragen.

Transportbanden huren

Wilt u voor uw volgende klus een transportband bij ons huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef de gewenste datum op dat u de desbetreffende transportband wilt huren. Vervolgens controleren wij of de transportband voor die data beschikbaar is en stellen u daarvan binnen 24 uur op de hoogte. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de transportband beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel! U huurt al een transportband bij ons vanaf €75,- per dag of €160,- per week.

Meer informatie en contact

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor elke klus in de bouw of voor als u een evenement organiseert. Dit geldt voor zowel professionals al particulieren, hoe groot of klein uw klus ook is. Heeft u nog vragen over de transportband, andere wegenbouw apparatuur uit ons assortiment of uw bestelling? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken op 0800-5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl. U kunt ook uw vraag stellen via het contactformulier op onze site. Onze specialisten helpen u dan graag verder met al uw vragen!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!