Wegenbouw

Bandenzagen

Bent u aan het bestraten en heeft u een bandenzaag nodig? Dan is het belangrijk dat u ook zeker weet dat u een bandenzaag gebruikt die daadwerkelijk geschikt is voor uw werkzaamheden. Een bandenzaag is bedoeld voor het op maat maken van verschillende dingen als opsluitbanden, trottoirbanden en grote tegels. Bij 123 Machineverhuur vindt u daarom een breed assortiment met bandenzagen voor allerlei verschillende klussen. Bekijk hier ons aanbod! U huurt al een bandenzaag vanaf €35,- per dag of €90,- per week.

Bandenzagen huren

Het is dus belangrijk dat u van tevoren goed kijkt welke bandenzaag u nodig heeft om uw klus uit te voeren. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende bandenzagen:

  • De bandenzaag benzine 300 mm. Deze bandenzaag heeft een zaagblad met een diameter van 300 millimeter en loopt op benzine. U kunt hiermee 95 millimeter diep zagen.
  • De bandenzaag benzine 350mm. Deze bandenzaag werkt ook op benzine, maar heeft een iets grotere diameter zaagblad van 350 millimeter en deze komt ook iets dieper, namelijk 120 millimeter.
  • De bandenzaag 350 mm, 230 V. Deze bandenzaag is, in tegenstelling tot de andere twee, elektrisch. Hij heeft een zaagblad met een diameter van 350 millimeter en bereikt een zaagdiepte van 125 millimeter. U vindt voor deze bandenzaag ook een handleiding bij de productinformatie.

Voor verdere specificaties kunt u terecht bij de productinformatie. Het hangt er dus vanaf wat u op maat moet maken en welke bandenzaag daar het meest geschikt voor is. Weet u het zelf ook niet zo goed? Dan kunt u natuurlijk onze hulp inschakelen, wij hebben de specialisten in huis die u daar goed bij kunnen helpen en dit ook graag doen. Als u eenmaal een keuze heeft kunnen maken voor een bandenzaag moet u alleen nog bepalen voor hoelang u hem nodig heeft. Op basis daarvan bepalen wij ook de beschikbaarheid en de uiteindelijke prijs.

Elektrische bandenzaag

Bij 123 Machineverhuur begrijpen we het belang van duurzaamheid en streven we ernaar om onze klanten milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Daarom bieden we elektrische bandenzagen aan als duurzaam alternatief voor traditionele zagen. Onze elektrische bandenzaag heeft een diameter van 350 millimeter en werkt op 230 V. Met een zaagdiepte van 125 millimeter is deze zaag geschikt voor diverse toepassingen in de wegenbouw en andere projecten.

Milieuvriendelijkheid

Wat maakt onze elektrische bandenzaag zo milieuvriendelijk? Ten eerste is hij ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Door elektriciteit als energiebron te gebruiken, zorgt de zaag voor een lager energieverbruik en draagt hij bij aan een vermindering van het gebruik van fossiele brandstof. Bovendien is de elektrische bandenzaag veel stiller dan benzine- of diesel zagen, waardoor de geluidsoverlast op de werkplek en in de omgeving wordt verminderd.

Een ander belangrijk aspect is de verminderde uitstoot van schadelijke gassen. In tegenstelling tot traditionele zagen stoot onze elektrische bandenzaag geen directe emissies uit, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en de impact op het milieu wordt verminderd. Dit maakt de zaag bijzonder geschikt voor gebruik op bouwplaatsen in stedelijke gebieden en andere milieugevoelige locaties.

Praktische voordelen

Naast de milieuvoordelen, biedt het huren van een elektrische bandenzaag bij 123 Machineverhuur ook praktische voordelen. Elektrische bandenzagen vereisen geen brandstof, waardoor je geen brandstofvoorraden hoeft te beheren en geen tijd hoeft te besteden aan het bijvullen van de tank. Bovendien hebben ze een constante en betrouwbare vermogensafgifte, waardoor je efficiënter kunt werken zonder onderbrekingen. Met de elektrische bandenzaag van ben je verzekerd van hoogwaardig en duurzaam gereedschap dat voldoet aan de eisen van je project. En dat terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere en schonere omgeving!

Drukvat bandenzaag/diamantboor

Om de slijtage van je bandenzaag of diamantboor tot een minimum te beperken is het verstandig er ook een drukvat bij te huren. Dit drukvat voegt tijdens het zagen water toe om slijtage te voorkomen. Het drukvat dat u bij ons kunt huren heeft een inhoud van 10 liter.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machine de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. Bij de bandenzagen geldt daarom het advies om gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en ademhalingsbescherming te gebruiken. Lees sowieso voor gebruik altijd goed de handleiding zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Duurzaam huren bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur begrijpen wij het belang van duurzaamheid. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan duurzame machines in ons assortiment te hebben. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste machine voor uw project. Of het nu gaat om bouw-, industriële of evenement toepassingen, wij hebben de juiste duurzame machines voor je beschikbaar.

Een bandenzaag bestellen bij 123 Machineverhuur

U kunt de bandenzaag of het drukvat gemakkelijk huren via de website van 123 Machineverhuur. Plaats de bandenzaag in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens gaan wij met uw order aan de slag en zullen wij dit binnen één werkdag bevestigen. Bij vragen staat onze klantenservice voor u klaar en zullen zij al uw vragen beantwoorden. Ook voor een persoonlijk advies kunt u gerust even bellen of mailen naar info@123machineverhuur.nl. Heeft u een grote klus en heeft u daarvoor nog andere wegenbouw apparatuur nodig? Kijk dan eens verder op onze website. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor uw werkzaamheden! Neem contact met ons op en volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de machinebouw.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!