Wegenbouw

Wegbebakening

Bent u op zoek naar wegbebakening voor in de wegenbouw? U huurt het eenvoudig online bij 123 Machineverhuur. We bieden u een breed assortiment aan verschillende soorten wegbebakening, dus u vindt ongetwijfeld de materialen die u nodig heeft voor uw klus. Bekijk ons volledige aanbod en maak uw keuze!

Diverse soorten wegbebakening

Bij 123 Machineverhuur vindt u een ruim aanbod wegbebakening dat u kunt huren. Binnen ons aanbod vindt u de volgende soorten wegbebakening:

  • Afzethekken
  • Geleidebaken
  • Verkeersborden
  • Voorwaarschuwingswagens
  • Tekstwagens
  • Dranghekken
  • Stratenmakershekken
  • Verkeerskegels/pionnen

Meer weten over een specifieke soort wegbebakening? U vindt de specificaties bij het desbetreffende product. Daar vindt u ook de huurprijzen per dag en per week. Zo weet u waar u aan toe bent als u wegbebakening bij ons huurt.

Voor evenementen

Wegbebakening is er natuurlijk niet alleen voor bouwwerkzaamheden, het kan ook van pas komen bij evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de dranghekken bij een optocht door uw stad of dorp. U huurt een dranghek bij ons al vanaf €4 per week. De dranghekken zijn 2,5 meter breed. Neem eenvoudig contact met ons op om te bespreken hoeveel u er nodig heeft en wanneer. Ze zijn per stuk te huur, of per bok. Op een bok zitten 35 dranghekken.

Duidelijke boodschap

Als u een duidelijke boodschap heeft over bijvoorbeeld de duur van de werkzaamheden of de richting van de omleiding dan kunt u dit op een tekstwagen in beeld brengen. Zo weten voorbijgangers wat er aan de hand is en wat ze moeten doen. U kunt de tekstwagen ook gebruiken als waarschuwing of om te laten weten dat een terrein vol of afgesloten is. De tekstwagen is duidelijk leesbaar vanaf de weg.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze gereedschappen en machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats. Voor de wegbebakening zelf is natuurlijk geen beschermende kleding nodig, maar mogelijk is dit wel het geval voor de werkzaamheden die u gaat verrichten achter de bebakening. Ook bij het plaatsen of verplaatsen kan het verstandig zijn om veiligheidsschoenen en/of veiligheidshandschoenen te dragen.

Wegbebakening huren

Wilt u voor uw werkzaamheden wegbebakening huren? Plaats de gewenste wegbebakening dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende wegbebakening wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de wegbebakening beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Meer informatie

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor diverse wegenbouw apparatuur voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod wegbebakening of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!