Wegenbouw

Trilstampers

Bent u op zoek naar een trilstamper om te huren? Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Bekijk het volledige aanbod op onze site. Trilstampers worden bijvoorbeeld gebruikt bij vormgevings- of reparatiewerkzaamheden en bodemverdichting. Trilstampers zijn de ideale machines voor uw verdichting werkzaamheden op kleine oppervlaktes en kleine ruimtes op bouwplaatsen, hierbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan greppels of sleuven.

Trilstampers huren

Het verdichtingsresultaat is afhankelijk van een combinatie van verschillende factoren van de trilstamper. De trilstampers scoren met slag, slagfrequentie, snelheid. Binnen ons assortiment vindt u een 4-takt trilstamper op benzine met een slagkracht van 105 kg en een verdichtingsdiepte van +/- 70 cm. De 4-takt trilstamper wordt gekenmerkt door uitstekende prestaties, een lange levensduur en langere onderhoudsintervallen. U huurt deze gemakkelijk online bij 123 Machineverhuur!

Waarvoor gebruikt u een trilstamper?

Een trilstamper helpt met de trillingen om grond of een ander oppervlakte te verdichten. Door de trillingen komt bijvoorbeeld het zand goed verdeeld en verdicht te liggen. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken bij het aanleggen van een stoep of pad of bij werkzaamheden aan funderingen. Onze trilstamper werkt op benzine, dus u kunt eenvoudig de brandstof bijvullen.

Trilplaten en trilwalsen

Het verschilt natuurlijk per klus wat u nodig heeft en het kan daarom zijn dat de trilstamper niet de juiste machine is voor uw project. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de klus juist vraagt om een trilplaat of een trilwals. Kijk daarom ook eens tussen onze trilplaten en trilwalsen als u twijfelt over welke machine u nodig heeft. Of neem contact met ons op en dan helpen onze specialisten u verder.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze gereedschappen en machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats. Voor een trilstamper is het vanwege het lawaai aan te raden gehoorbescherming te dragen, dus dit zouden we u ook adviseren. Daarnaast adviseren wij om ook veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Ga sowieso altijd voorzichtig om met de trilstamper voor uw eigen veiligheid en die van anderen. Lees voor gebruik ook altijd de handleiding en vraag indien nodig advies. U kunt voor advies ook altijd bij ons terecht, onze specialisten helpen u graag verder met uw vragen over trilstampers en het gebruik ervan.

Meer weten?

Wilt u een trilstamper huren? Dan doet u dat gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Plaats de trilstamper in uw winkelmandje en geeft daar de datum aan wanneer u het nodig heeft en tot wanneer u het materiaal wilt huren. Wij kijken vervolgens of de het artikel dan ook beschikbaar is en laten u binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. De trilstamper komen we vervolgens op het opgegeven adres op de afgesproken tijd leveren. Heeft u een vraag over wegenbouw apparatuur of over een trilstamper huren? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn onze specialisten bereikbaar op 0800-5353123 of stuur uw vraag per mail naar info@123machineverhuur.nl. Wij reageren dan binnen één werkdag. U kunt ze ook om advies vragen over het gebruik van de machine en over welke andere machines u wellicht nog nodig heeft voor uw klus. U huurt al een trilstamper bij ons vanaf €31,50 per dag of €95,- per week.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!