Wegenbouw

Afsluiters riool

Moet u binnenkort werkzaamheden verrichten aan het riool? Dan is een rioolafsluiter onmisbaar. Een riool afsluiter kunt u gemakkelijk online huren bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Waaronder ook diverse varianten van de rioolafsluiter. Bekijk ons aanbod hieronder en huur gemakkelijk een geschikte rioolafsluiter online.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Wegenbouw » Afsluiters riool

Rioolafsluiters huren

Binnen ons aanbod vindt u diverse varianten van een riool afsluiter, hierdoor zit er ook voor uw werkzaamheden aan het riool een geschikte variant tussen. Bij ons vindt u bijvoorbeeld een eivormige rioolafsluiter of een ballonafsluiter. De afmetingen en de maximale druk worden per rioolafsluiter aangegeven. Let op: schade aan de rioolafsluiters na gebruik is niet verzekerd. De rioolafsluiters dienen zowel voor- als achteraf met de verhuurmedewerker te worden gecontroleerd. Lees de specificaties van de desbetreffende rioolafsluiter goed door. Zo weet u precies wat u precies wat u kunt verwachten.

Verschillende soorten rioolafsluiters

U vindt bij ons drie verschillende soorten rioolafsluiters, de ballonafsluiter, de eivormige rioolafsluiter en de standaard ronde afsluiter. De ballonafsluiters kunt u opblazen tot het gewenste formaat en tot het riool dus goed afgesloten is. De eivormige en standaard afsluiters zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor u ook daarmee altijd een geschikt formaat vindt voor uw klus. Kijk tussen onze rioolafsluiters voor het geschikte formaat voor uw riolering. Bij vragen of twijfels kunt u gerust contact met ons opnemen, onze specialisten helpen u graag met advies.

Maximale druk

Let voor u een rioolafsluiter bij ons huurt goed op welke u huurt en wat de maximale druk is die de rioolafsluiter kan verdragen. U wilt natuurlijk niet hebben dat de druk te hoog wordt en de inhoud van het riool alsnog naar boven komt. De rioolafsluiters worden daarom voor en na uw klus door ons gecontroleerd op schade. Bij de productinformatie vindt u wat de maximale druk is voor de rioolafsluiter en houd er hierbij rekening mee dat deze informatie er niet voor niets staat. De maximale druk die is aangegeven is ook echt de maximale druk.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. Voor de rioolafsluiters raden we aan om veiligheidshandschoenen te gebruiken. Dit is natuurlijk ook vanwege de mogelijke aanraking met de inhoud van het riool. Verder adviseren we u de geldende veiligheidseisen op uw bouwplaats in acht te nemen. Lees voor gebruik altijd de handleiding door en neem bij eventuele vragen of twijfels contact met ons op.

Keuze gemaakt?

Wilt u een rioolafsluiter huren? Dan kan dat bij 123 Machine verhuur! Plaats de gewenste variant van de riool afsluiter in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Zodra wij uw order ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Binnen één werkdag zullen wij daarom uw order bevestigen, zodat u zeker bent van de gewenste riool afsluiter in de door u opgegeven periode. U huurt al een rioolafsluiter vanaf €27,50 per week. Kijk tussen ons aanbod voor alle prijzen en de productspecificaties per rioolafsluiter.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de rioolafsluiters? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of bel of mail ons. U kunt ons telefonisch bereiken op 0800 5353 123 of per mail op info@123machineverhuur.nl. Onze specialisten helpen u dan graag verder met uw vragen over rioolafsluiters. U kunt natuurlijk ook bij ze terecht met vragen over andere wegenbouw apparatuur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!