Wegenbouw

Steenknippers

Bent u werkzaam in de wegenbouw of heeft u voor bepaalde werkzaamheden een steenkipper nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk verschillende soorten steenknippers, zodat u gemakkelijk en snel stenen in de juiste maat kunt knippen. Zo kunt u op de juiste wijze bezig om zo bezig met het aanleggen van straten. Bent u bijvoorbeeld bezig met het leggen van een oprit of gaat het om een grote straat die aanlegt moet worden? In beide gevallen zijn onze professionele steenknippers niet weg te denken. Bekijk ons aanbod op deze pagina en huur de gewenste steenknipper gemakkelijk online!

Steenknippers uit ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse soorten steenknippers, waaronder bijvoorbeeld een kalkzandsteen knipper, een steenknipper Almi type AL-33, een steenknipper Almi type AL-43 en een steenknipper l/h 65x30 cm. Deze steenknippers zijn allemaal geschikt voor diverse werkzaamheden. Wat voor stenen gaat u leggen en wat is daar de beste steenknipper voor? Kies de gewenste steenknipper en huur deze gemakkelijk online. Per steenknipper ziet u direct een prijs per dag of per week staan. U weet dus precies wat u kunt verwachten van het kostenplaatje. Ook de specificaties vindt u in de productomschrijving bij de verschillende steenknippers. Hier staat bijvoorbeeld de kniplengte en kniphoogte van de steenknipper genoteerd. Dit is goed om te weten, want op deze wijze weet u al snel of de steenknipper het juiste bereik heeft voor uw type steen. Weet u het niet zeker? Onze specialisten adviseren u graag.

Huren per dag of per week

Een geschikte steenknipper kunt u gemakkelijk huren via onze website. Heeft u een strakke planning met betrekking tot de wegenbouw? Dan is het verstandig om ruim van tevoren een periode aan te geven wanneer u de steenknipper precies wilt huren. De prijzen voor de steenknipper staan aangegeven per dag of per week. Kies dus bij het huren voor de gewenste periode. Het kan natuurlijk zo zijn dat u de steenknipper maar één dag wil gebruiken tijdens uw werkzaamheden, maar het is ook mogelijk om de steenknipper voor een langere periode te huren. De verhuur voor zowel een korte als lange periode is voor ons dus geen enkel probleem.

Steenknippers huren

Een steenknipper huren kan gemakkelijk via onze website. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor een steenknipper. Plaats de gewenste steenknipper in uw winkelmand om vervolgens uw persoonlijke gegevens in te voeren. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid om onze dichtstbijzijnde vestiging uit te kiezen, zodat wij al bij u in de buurt zijn. De reservering die bij ons binnenkomt moet eerst worden bevestigd. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk, maar altijd binnen één dag, te doen. Wacht dus even uw bevestiging af en u bent zeker van een trilplaat op de dagen dat u deze nodig heeft. Wij houden u gedurende uw reservering goed op de hoogte. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Persoonlijk advies

Voor het huren van een steenknipper bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij staan u graag persoonlijk te woord om antwoord te geven op al uw vragen. Bel ons daarom bij vragen op het gratis telefoonnummer, 0800 - 5353123. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte steenknipper voor uw werkzaamheden. Het is natuurlijk wel zo fijn dat de door u gehuurde steenknipper vervolgens ook het beste resultaat geeft. Daarnaast begrijpen wij dat het selecteren van de juiste steenknipper uit ons aanbod best lastig kan zijn. Vooral wanneer u nog niet zoveel ervaring heeft met dit gereedschap. Onze specialisten voorzien u daarom graag van een persoonlijk advies. Met dit advies bent u altijd verzekerd van het maken van de juiste keuze met betrekking tot ons aanbod steenknippers. Voor vragen over andere wegenbouw apparatuur kunt u ook bij ons terecht. Voor meer informatie over 123 Machineverhuur verwijzen wij u ook graag door naar onze nieuwsbrief. Wanneer u zich hiervoor inschrijft, blijft u altijd op de hoogte van ons aanbod en de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dus zeker interessant wanneer u werkzaam bent in een sector waarbij u wel eens nieuw apparatuur moet huren.

FAQ's

Hoe werkt een steenknipper?

Een steenknipper plaats je bij voorkeur op een stevige ondergrond, zodat het apparaat niet gaat wiebelen. Leg de steen in de juiste snijhoek. Zet de steen die je wilt knippen vast met een klem. Vervolgens trek je de hendel naar je toe.

Door wie wordt een steenknipper vooral gebruikt?

Een steenknipper wordt in de wegen- en tuinbouw gebruikt door stratenmakers. Om het straatwerk passend te maken kunnen stenen tot het juiste formaat passend worden gemaakt.

Welke steenknipper moet ik hebben?

De kalkzandsteenknipper, de naamt zegt het al is speciaal voor kalkzandsteen en is geschikt voor stenen met een kniplengte van 65 cm en 1 tot 40 cm hoog.De steenknipper ALmi AL-33 is geschikt voor stenen met een kniplengte van 33 cm en 1 tot 12 cm hoog. Ideaal voor klinkers.
De steenknipper Almi AL-43 is geschikt voor stenen met een kniplengte van 43 cm en 1 tot cm hoog.

De steenknipper L/h 65x30 cm is geschikt voor stenen met een kniplengte van 65 cm en 30 cm hoog. De extra knipstang maakt het minder zwaar om stenen te knippen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!