Handgereedschap

Accupakketten

Ben je op zoek naar een accupakket voor je boormachine? Bij 123 Machineverhuur ben je aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment en huur vandaag nog het perfecte accupakket voor jouw klus.

Wat is een accupakket?

Een accupakket is een geavanceerde energiebron die speciaal is ontworpen om jouw boormachine van draadloze kracht te voorzien. Dit compacte pakket bestaat uit oplaadbare batterijen en biedt de vrijheid om overal te werken zonder beperkingen van snoeren. Met een accupakket geniet je van draagbaar gemak en optimale mobiliteit tijdens het klussen. Door de geavanceerde technologieën in accupakketten zijn ze niet alleen krachtig maar ook duurzaam, waardoor ze een onmisbare metgezel zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Hiervoor gebruik je een accupakket

Een accupakket opent een wereld van mogelijkheden voor diverse toepassingen. Of je nu werkt op een bouwplaats zonder directe stroomvoorziening, snel en efficiënt klust in lastig bereikbare hoeken, of simpelweg de flexibiliteit van draadloos werken waardeert, een accupakket is de ideale oplossing. Naast boormachines kunnen accupakketten ook worden gebruikt voor diverse andere draadloze elektrische gereedschappen, waardoor ze onmisbaar zijn in elke gereedschapskist.

Prijs accupakket huren

Bij 123 Machineverhuur is het huren van een accupakket betaalbaar en flexibel. Deze scherpe tarieven maken het mogelijk om jouw project efficiënt en kostenbewust uit te voeren met het gemak van draadloos gereedschap. Verlaag de kosten en verhoog de productiviteit met onze voordelige accupakketten.

Accupakket huren bij 123 Machineverhuur

Het huren van een accupakket bij 123 Machineverhuur is eenvoudig en flexibel. Voeg het gewenste accupakket toe aan je winkelmandje, voer je persoonlijke gegevens in en selecteer de gewenste vestiging. Wij regelen de rest! Zodra jouw reservering binnenkomt, streven wij ernaar om deze binnen één werkdag te bevestigen. Pas na deze bevestiging ben je verzekerd van het accupakket voor de door jou gekozen periode.

Vragen?

Heb je nog vragen over het huren van een accupakket bij 123 Machineverhuur? Onze vakkundige specialisten staan voor je klaar. Je kunt ons doordeweeks bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0800 - 53 53 123 of stuur een e-mail naar info@123machineverhuur.nl.

Reserveer het gewenste product bij onze vestiging in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, IJmuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!