Handgereedschap

Perstangen

Nadat jullie de binnenhuisarchitect uitvoerig gesproken hebben over de wensen, weten jullie na het zien van de bouwtekening zeker dat het toilet en de spoelbak van de keuken op een andere plek komt. Om de leidingen te kunnen verleggen, ontkom je niet aan het huren van een perstang. Een perstang is een speciaal soort tang nodig waarmee je de kunststof CV-leiding perfect samenperst. Door nauwgezet te werken, weet je zeker dat je later niet tegen problemen aanloopt in je keuken, badkamer of toilet.

De perstang die we bij 123 Machineverhuur aanbieden, is die van Milwaukee. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de perstang op deze pagina. Kom je perstang huren bij 123 Machineverhuur!

Perstang huren

Nadat je uitvoerig hebt overlegd met de binnenhuisarchitect over je wensen, heb je besloten om het toilet en de spoelbak in de keuken op een andere plek te plaatsen. Dit betekent dat je leidingen moet verleggen. Een perstang is hiervoor noodzakelijk. Een perstang is een speciaal gereedschap waarmee je kunststof cv-leidingen perfect kunt samenpersen. Door nauwkeurig te werken, kun je ervoor zorgen dat je later geen problemen ondervindt in je keuken, badkamer of toilet

Bij 123 Machineverhuur huur je een accu perstang. Deze is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je diverse materialen kunt persen.

Hoe gebruik je een accu perstang?

Een accu perstang is handig handgereedschap voor het persen van kabels en leidingen. Voordat je de accu perstang gebruikt, moet je de juiste matrijs kiezen. Matrijzen, ook wel persbekken genoemd, worden geselecteerd op basis van de diameter. Plaats de kabel of leiding vervolgens in de gekozen matrijs en wacht totdat deze stevig vastzit. Activeer daarna de startknop om de perstang in werking te zetten. De accu perstang zal de kabel of leiding stevig samenpersen.

Om ervoor te zorgen dat de koppeling veilig wordt gemaakt, is de juist hoeveelheid kracht nodig. Een perstang op accu reguleert deze kracht automatisch, wat het gebruik veiliger en secuurder maakt dan een handmodel. Dit bespaart tijd en energie en zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk professionele resultaten bereikt.

Voor wie is een perstang geschikt?

Een perstang is onmisbaar gereedschap voor professionals die werkzaam zijn in verschillende branches. Elektriciens gebruiken perstangen bijvoorbeeld voor het persen van kabels en het maken van sterke en veilige verbindingen. Maar ook loodgieters maken op hun beurt gebruik van perstangen om leidingen aan te leggen of sanitair te installeren.

Naast elektriciens en loodgieters zijn er nog andere vakgebieden waar een perstang van pas komt. Denk aan installateurs van zonnepanelen, die perstangen gebruiken om de panelen correct met elkaar te verbinden. Ook in de scheepsbouw en auto-industrie worden perstangen veelvuldig ingezet. Hiermee is de perstang een veelzijdig gereedschap dat in diverse situaties van grote waarde is.

Voordelen van het huren van een perstang bij 123 Machineverhuur

  • Kwaliteitsgereedschap voor een betaalbare prijs: onze perstangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en je huurt ze voor een kleine prijs.
  • Diverse mogelijkheden in maten: je hebt bij ons de keuze uit diverse maten voor je perstang, zodat je het gereedschap kunt huren dat het beste aansluit bij jouw specifieke project.
  • Deskundig advies en ondersteuning: ons team helpt je graag in het voorzien van het juiste advies. We beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent om met het gehuurde gereedschap aan de slag te gaan.

Perstang huren bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur ben je aan het juiste adres als je een perstang wilt huren. Wij bieden betaalbare huurprijzen voor zowel dag- als weekverhuur, zodat je nooit te veel betaalt.

Het huren van een machine bij ons is eenvoudig. Zodra je de juiste machine hebt gevonden, plaats je deze in je winkelmandje. Vervolgens geef je aan welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is. Kort na je aanvraag ontvang je een bevestiging zodra de huur is goedgekeurd. Daarna kun je naar de vestiging gaan om de machine op te halen. Zorg ervoor dat je de machine weer keurig bij ons terugbrengt zodra de huurperiode bijna afloopt.

FAQ's

Welke perstang voor een waterleiding?

Voor het persen van waterleidingen is het belangrijk om een perstang te gebruiken die geschikt is voor de diameter van de leiding. Bij 123 Machineverhuur bieden we perstangen met diverse maten matrijzen, zodat je de juiste perstang kunt kiezen voor jouw specifieke waterleidingproject.

Wat kost een perstang?

 

Bij 123 Machineverhuur kun je een perstang huren tegen aantrekkelijke tarieven. De huurprijs voor een perstang bedraagt € 45,- per dag en € 135,- per week. Zo kun je op een betaalbare manier gebruikmaken van hoogwaardig gereedschap voor jouw klusprojecten.

 

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!