Handgereedschap

Knabbelscharen

Wilt u een knabbelschaar huren? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Op onze website vindt u allerlei verschillende (hand)gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Met de knabbelschaar kunt u platen recht en rond knippen zonder metaalvervorming of bramen. Bekijk hieronder ons aanbod knabbelscharen!

Waar kunt u de knabbelschaar voor gebruiken?

Een knabbelschaar is handgereedschap voor het knippen van platen in staal, aluminium of inox. Binnen ons aanbod vindt u een knabbelschaar van het gerenommeerde merk Makita. Deze knabbelschaar is geschikt voor het knippen van platen van maximaal 1,6 mm en heeft een vermogen van 400 Watt. Kijk dus voor u huurt goed of dit ook geschikt is voor uw klus. Is dat het geval? Dan huurt u er al een bij ons vanaf €22,50 per dag of €60,- per week!

Een knabbelschaar huren

Wilt u een knabbelschaar huren bij 123 Machineverhuur? Plaats deze knabbelschaar dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze knabbelschaar wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de knabbelschaar beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel! Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Draag de juiste bescherming

Voor u aan de slag gaat met de knabbelschaar raden wij u aan de gebruiksaanwijzing goed door te lezen zodat u zeker weet hoe u het apparaat moet gebruiken. Hiermee maakt u uw klus direct al een stuk veiliger. Daarnaast raden wij met klem aan om ook beschermende kleding te dragen. Voor het gebruik van de knabbelschaar adviseren wij om gehoorbescherming, oogbescherming en veiligheidshandschoenen te dragen. Dit kunt u ook zien aan de icoontjes bij de productinformatie. Ook bij onze andere te huren apparaten, machines en andere producten vindt u deze icoontjes met veiligheidsadviezen. Werkt u op een bouwplaats of evenemententerrein? Houd u zich dan ook altijd aan de daar geldende regels en adviezen.

Meer informatie over de knabbelschaar

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de knabbelschaar uit ons aanbod of over ander handgereeschap? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder! Zij hebben een uitgebreide kennis van ons assortiment en kunnen u ook helpen met een persoonlijk advies op basis van de uit te voeren werkzaamheden. Zij weten exact wat u nodig heeft!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!