Handgereedschap

Diverse handgereedschappen

Er blijven altijd klussen over waaraan u wellicht niet meer gedacht had, of waarvoor u niet gedacht heeft aan het juiste gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan het drogen van de verf met een verfföhn of het schuren van uw wand of plafond met een wand- en plafondschuurmachine. Grote kans dat u deze apparaten niet in huis heeft, gelukkig kunt u ze daarom huren bij 123 Machineverhuur.

Handig gereedschap voor uw nieuwe woning

Met name als u een nieuwe woning betrekt kan dit gereedschap erg nuttig zijn. Wilt u bijvoorbeeld snel aan de slag met de rest van een ruimte, maar is de verf op de muur nog nat? Dan kunt u dat proberen met een gewone föhn droog te krijgen, maar een verfföhn werkt vanzelfsprekend een stuk beter en een stuk sneller. Zitten er nog wat onregelmatigheden in uw muren of in uw plafond? Dan kunt u die glad schuren met onze wand- en plafondschuurmachine. Daarnaast zijn ze ook prima te gebruiken om bijvoorbeeld behangresten, verflagen, lijmresten en los pleisterwerk te verwijderen. Dan hoeft u dat in ieder geval ook niet met de hand te doen!

Divers gereedschap huren bij 123 Machineverhuur

Net als alle andere bij ons te huren machines en apparaten kunt u deze gereedschappen ook eenvoudig online bestellen. U plaatst de desbetreffende machine(s) in uw winkelmand, geeft de gewenste datum of data aan en plaatst de bestelling. Wij nemen vervolgens contact met u op om de beschikbaarheid te bevestigen of een andere datum voor te stellen. U kunt de machines per dag huren, maar u kunt er ook voor kiezen dit per week te doen, als u van plan bent langer gebruik te maken van het gereedschap. De verfföhn huurt u al vanaf €8,- per dag, de wand- en plafondschuurmachine vanaf €55,- per dag. Bent u van plan nog andere machines of benodigdheden te huren via ons? Laat het dan even weten, dan zoeken we naar de beste beschikbaarheid van al deze producten tezamen.

Draag de juiste bescherming

Wij raden u in alle gevallen aan de gebruikshandleiding van de gehuurde machines goed te lezen voor u aan de slag gaat. Als u er nog vragen over heeft kunt u ook contact opnemen met onze experts. Daarnaast geven we bij alle machines die we verhuren een aantal richtlijnen mee over de juiste bescherming tijdens de klus. In het geval van de verfföhn adviseren we veiligheidshandschoenen en adembescherming te dragen. Voor de wand- en plafondschuurmachine gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen en adembescherming. U herkent deze veiligheidsvoorschriften aan de icoontjes bij de productomschrijving op onze website.

Meer informatie

Als u vragen heeft over de diverse handgereedschappen op deze pagina, over een van de andere te huren machines op onze website, of over uw bestelling, dan kunt terecht bij deklantenservice van 123 Machineverhuur. We helpen u met alle plezier verder met al uw vragen en voorzien u graag van tips. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!