Handgereedschap

Draad- en pijpensnijders

Moet u draad en pijpen snijden? Dan bestaat daar gelukkig handig gereedschap voor. Een draadsnijapparaat huurt u natuurlijk bij 123 Machineverhuur. Wij leveren materieel en gereedschap voor professioneel gebruik in onder andere de bouw, maar zijn ook gespecialiseerd in evenementen en het werken op hoogte. Huur draad- en pijpensnijders van kwaliteit via onze website en u profiteert van de beste service!

Waarvoor kunt u een draadsnijapparaat gebruiken?

Met een draadsnijapparaat of pijpsnijder kunt u ronde metalen buizen haaks doorsnijden. Een draadsnijapparaat wordt vaak door loodgieters en verwarmingsmonteurs gebruikt om verschillende leidingen op de juiste manier te kunnen installeren. Dit komt door de C-vormige beugel met aan het uiteinde een draaibare stalen snijrol, in combinatie met aan het andere eind een fijn schroefdraad waar een schroefdraadspindel in loopt. De spindel is voorzien van een handgreep en aan de andere kant een vorm met draaibare vlakke stalen rollen die dus dienen voor de geleiding voor het snijden in de juiste stand. Met het snijden plaatst u het apparaat precies om de buis, zodat het snijwiel en de geleiderollen tegen de buis aangedrukt worden. Als u deze dan ronddraait, ontstaat er een snee en u draait door tot de buis is doorgesneden. Een draadsnijapparaat is er in lichte en zwaardere varianten te verkrijgen. Met een lichtere variant kunt u koperen leidingen doorsnijden en met een zwaardere kunt u dikkere stalen buizen doorsnijden. Weet u al welke u nodig heeft voor uw klus?

Draadsnijapparatuur huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u uw keuze gemaakt uit onze apparatuur en weet u al wanneer u het nodig heeft? Dan plaatst u de te huren producten gemakkelijk in de winkelmand en geeft u de gewenste data op. Wij komen dan binnen 24 uur met een reactie over de beschikbaarheid van de producten. U weet dus binnen no-time of u aan de slag kunt! De prijzen voor het huren per dag of per week vindt u bij de productinformatie. U huurt al een draadsnijapparaat vanaf €38,- per dag of €95,- per week.

Gebruik de apparatuur veilig

Wellicht heeft u al vaker gewerkt met draadsnijapparatuur, maar als u dit nog niet eerder heeft gedaan is het belangrijk vooraf de handleiding goed door te lezen. Ook als u er wel eerder mee heeft gewerkt raden we aan de handleiding nog even door te nemen. U vindt bij al onze te huren handgereedschap bovendien icoontjes met daarin veiligheidsadviezen. Voor de draadsnijapparaten geldt het advies om in ieder geval oogbescherming en veiligheidshandschoenen te dragen. Neem daarnaast ook altijd de geldende maatregelen en adviezen op de bouwplaats in acht.

Vragen over draadsnijapparaten?

Heeft u nog vragen over een draadsnijapparatuur? Dan staat de klantenservice van 123 Machineverhuur graag voor u klaar. Tijdens werkdagen zijn ze telefonisch te bereiken op 0800 5353 123 van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Per mail of via ons contactformulier kunt u ook uw vragen stellen, u mailt ons op info@123machineverhuur.nl en het contactformulier vindt u hier op de website.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!