Handgereedschap

Slijpmachines (haaks en recht)

U bent op zoek naar een slijptol? Een slijptol wordt ook wel een haakse slijper genoemd. Hiermee kunt u slijpen, borstelen en polijsten. Op een slijptol zijn namelijk meerdere koppen te bevestigen. Via 123 Machineverhuur huurt u een slijptol per dag of per week al naar gelang de duur dat u de machine nodig heeft. De slijpschijven zijn los, tegen een meerprijs, verkrijgbaar. Deze zijn er van fijn tot grof en voor verschillende werkzaamheden.

Een slijptol gebruiken

Met een slijptol kunt u steen slijpen, maar ook staal. Een slijptol is een handzame tool die u overal mee naartoe kunt nemen en waar u precies mee kunt werken op moeilijk bereikbare plekken. Wilt u een slijpmachine huren, bedenk dan eerst het volgende:

  • Hoe krachtig moet de slijpmachine zijn? Hoe meer vermogen, hoe krachtiger de slijptol is.
  • Waar heb je het voor nodig en moeten de accessoires snel te verwisselen zijn?
  • Wat moet de diameter zijn van de slijpschijf, oftewel hoe diep moet u kunnen inslijpen?

Twijfelt u over welke slijptol u het beste kunt huren voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. U legt uw wensen uit en wij helpen u aan het juiste handgereedschap.

Let op uw veiligheid

Voordat u aan de slag gaat met uw gehuurde slijptol raden we aan om de handleiding goed door te nemen. Zo kunt u goed voorbereid met uw klus bezig en weet u wat u moet doen. Let daarnaast op uw veiligheid, vergeet niet dat een slijptol serieus gereedschap is. Ons advies is om bij het gebruik van de slijptol in ieder geval gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en ademhalingsbescherming te dragen. Dit is ook met icoontjes aangegeven bij de productinformatie. Ook bij andere te huren producten zijn de veiligheidsadviezen met deze icoontjes weergegeven.

Een slijptol huren bij 123 Machineverhuur

U huurt een slijpmachine gemakkelijk via onze site. Op onze site hebben we allerlei gereedschappen en machines voor de bouw en voor evenementen. Bekijk het volledige aanbod op onze site. U plaatst de slijptol in uw winkelmandje en geeft bij ons aan in welk filiaal u die wilt ophalen en wanneer u die nodig heeft. Wij proberen uw reservering binnen 24 uur te bevestigen. Let op: de reservering is pas na bevestiging definitief! U huurt al een slijptol bij 123 Machineverhuur vanaf €8,50 per dag of €20,- per week.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over onze slijptollen of een van de andere te huren producten op onze website? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken op 0800 5353 123, via info@123machineverhuur.nl of door het online contactformulier in te vullen. U kunt onze specialisten telefonisch bereiken op werkdagen van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Op uw mails en berichten via het contactformulier wordt zo snel mogelijk gereageerd, we streven ernaar uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!