Handgereedschap

Slagmoeraanzetters

Wilt u een slagmoeraanzetter huren? Bekijk dan snel ons aanbod hier beneden. Op onze website vindt u veel verschillend te huren gereedschap voor de bouw en de evenementenbranche, waaronder dus ook diverse slagmoeraanzetters. Een slagmoeraanzetter is handig te gebruiken bij verschillende klussen waarbij u veel bouten en moeren moet los en vastzetten. Ze worden veelal gebruikt in garages om autovelgen te monteren en te demonteren.</p

Slagmoeraanzetters op accu

Binnen ons assortiment vindt u slagmoeraanzetters op accu. Het voordeel van een accu slagmoeraanzetter is dat deze werkt zonder snoer, hierdoor is deze slagmoeraanzetter erg mobiel. De slagmoeraanzetters op accu zijn vooral geschikt voor uw lichtere klussen. U vindt slagmoeraanzetters op accu van de gerenommeerde merken Hitachi en Makita bij 123 Machineverhuur.

Een slagmoeraanzetter huren

Eén van de beschikbare soorten slagmoeraanzetters huurt u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste slagmoeraanzetter in uw winkelmand en u geeft daar de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is de slagmoeraanzetter dan niet beschikbaar, dan nemen we contact met u op om met u mee te denken in een oplossing. Heeft u de slagmoeraanzetter langer dan een dag nodig? Dat kan uiteraard ook, u kunt ze huren per dag of per week. Kiest u ervoor om ze per dag te huren dan kan dit al vanaf €17,50 per dag.

Denkt u aan de veiligheid?

Net als bij bijna elke andere machine en elk ander handgereedschap is het ook bij de slagmoeraanzetters belangrijk om op uw eigen veiligheid en die van de mensen in uw omgeving te letten. Daarom raden wij sowieso aan om altijd eerst de handleiding te lezen, helemaal als u nog nooit een slagmoeraanzetter hebt gebruikt. Daarnaast raden we aan om beschermende kleding te dragen bij het gebruik. Te weten: gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en een veiligheidshelm.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over één van deze slagmoeraanzetters of over het huren ervan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via 0800-5353123, info@123machineverhuur.nl, en het online contactformulier op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder! Dat doen zij op werkdagen van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Ook voor advies over de te gebruiken machine(s) voor uw klus kunt u bij onze experts terecht. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat u nodig heeft!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!