Handgereedschap

Multitools

Bent u op zoek naar een multitool voor uw renovatie- en verbouwingswerkzaamheden, maar huurt u er liever een dan dat u er een koopt? Bij 123 Machineverhuur vindt u veel verschillende te huren apparaten en machines voor de bouw en de evenementenbranche. Een multitool huren doet u gemakkelijk online via onze website. Bekijk het aanbod hieronder!

Multitool van 123 Machineverhuur

In ons aanbod vindt u een multitool met snelspansysteem. De multitool kan bijvoorbeeld schuren, schrapen, snijden en zagen voor al uw renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. U kunt de accessoires gemakkelijk wisselen zonder dat u hier extra gereedschap voor nodig heeft. De multitool is uitgerust met een stofafzuiging, hierdoor kunt u stofvrij aan het werk!

Een multitool huren

Wilt u voor uw werkzaamheden een multitool huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende multitool wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de multitool beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel! U huurt de multitool al vanaf €18,50 per dag of €65,- per week.

Denkt u aan uw veiligheid?

Een multitool waarmee u kunt zagen, snijden, schuren en schrapen is natuurlijk niet geheel zonder gevaren. Daarom adviseren we ook om beschermende kleding te dragen bij het gebruik van het apparaat. Bij de multitool raden we aan om gehoorbescherming, oogbescherming, ademhalingsbescherming, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Lees daarnaast ook altijd goed de handleiding voor u aan de slag gaat. Zo bent u dus goed beschermd en weet u precies hoe het apparaat werkt.

Makita

De multitool die u huurt bij 123 Machineverhuur is van het gerenommeerde merk Makita. Dit Japanse merk staat wereldwijd bekend om het goede gereedschap. U heeft vast en zeker wel eens een boormachine of een ander apparaat van ze gebruikt. Ook de multitool voldoet aan alle strenge eisen die Makita stelt aan haar producten. U kunt er dus van uitgaan dat u met het beste materiaal aan de slag kunt.

Vragen over onze multitool?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de multitool of over onze ander handgereedschap? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze telefonische klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur. Op zaterdag kunt u ze bereiken van 8.00 tot 12.00 uur. Onze specialisten helpen u graag verder! Hebt u nog meer nodig dan alleen een multitool? Neem dan zeker een kijkje tussen alle andere te huren producten op onze site!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!