Handgereedschap

Tapijtstrippers

Wilt u een huis of appartement volledig casco opleveren? Of een compleet nieuwe vloer leggen, omdat het tapijt er uit moet? Gebruik dan een tapijtstripper. Tapijtstrippers zijn er om vinyl, linoleum, kurk en vast tapijt te verwijderen, maar ook vloertegels en sportvloeren. Voor de industriële toepassing is een tapijtstripper ook ideaal. Hiermee verwijdert u ophopingen van substanties in productiezones of verwijdert u cement- en kalkspatten van betonvloeren.

Een tapijtstripper gebruiken

Een tapijtstripper heeft een stripmes dat instelbaar is voor hout of beton, daarnaast zit er verschil in werkbreedtes. Heeft u een grotere ruimte, gebruik dan ook een bredere werkbreedte. Voor het gebruik, raden we u aan om aan uw veiligheid te denken. Draag dus veiligheidshandschoenen, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming. Gaat u aan de slag, zorg dan eerst voor een verlengkabel. U plugt de stekker in het stopcontact en u kunt de ruimte doorlopen met de tapijtstripper. Laat de machine het werk doen, u hoeft geen kracht te zetten om het tapijt te strippen.

Een tapijtstripper huren bij 123 Machineverhuur

Een tapijtstripper huurt u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. De machines zijn gemakkelijk met een aanhanger of een busje te vervoeren. Bij ons huurt u de machine per dag of per week, exclusief slijtagekosten. Om de tapijtstripper te reserveren voor uw klus, plaatst u de machine in het winkelmandje. U vult de benodigde gegevens in en wij doen ons best om de reservering binnen 24 uur te bevestigen. Dit hangt ook af van de beschikbaarheid op de door u aangegeven data dat u de tapijtstripper nodig heeft. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U huurt al een tapijtstripper bij ons vanaf €35,- per dag of €92,50 per week. Dit is exclusief de kosten voor de slijtage van het mes.

Veiligheidsvoorschriften naleven

We raden u uiteraard aan voor gebruik de handleiding van de tapijtstripper goed door te nemen zodat u weet hoe u ermee om moet gaan. Daarnaast geven wij ook bij al onze producten een veiligheidsadvies, die herkent u aan de icoontjes bij de productinformatie. In het geval van de tapijtstrippers adviseren wij in ieder geval gehoorbescherming, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Gelden er aanvullende regels op de plek waar u met uw tapijtstripper aan het werk bent? Vol die dan ook op. Bij 123 Machineverhuur hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan en we hopen dan ook dat u zich daarbij aansluit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het huren van tapijtstrippers, het gebruik ervan of heeft u een vraag over een van de andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt ze telefonisch bereik op 0800 5353 123 op werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn ze ook bereikbaar, maar dan van 8.00 tot 12.00 uur. Stuurt u liever een bericht? Dan kunt u ze ook mailen op info@123machineverhuur.nl of u kunt een bericht achterlaten via het contactformulier. We streven ernaar u binnen 1 werkdag te voorzien van een reactie.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!