Handgereedschap

Boormachines

Indien u niet over al te veel opslagruimte beschikt, is het ondenkbaar dat u een plekje heeft voor alle soorten gereedschap. Een boormachine huren bij 123 Machineverhuur biedt in zo’n geval uitkomst.

Voordat u een boormachine komt huren bij ons, is het wel zo handig om te weten welk exemplaar bij u past. Dit vraagstuk hangt volledig samen met de klus die u aangaat. Door die vraag te beantwoorden, weten we beter welke boormachine u moet huren. 123 Machineverhuur helpt u graag, zodat u straks met passend gerei gaten in de muur kunt boren.

Elektrische boormachines huren

Wij geloven sterk in het huren van elektrische boormachines als de duurzame keuze. Het huren van een elektrische boormachine biedt niet alleen voordelen op het gebied van duurzaamheid, maar ook op het gebied van gemak. Waarom zou je investeren in de aanschaf van een elektrische boormachine die je mogelijk maar sporadisch gebruikt? Bij 123 Machineverhuur heb je de flexibiliteit om de beste elektrische boormachine te huren op het moment dat je deze nodig hebt. Op deze manier bespaar je niet alleen geld, maar verminder je ook de milieu-impact door middel van gedeeld gebruik van apparatuur.

Diamantboormachine elektrisch

Eén van onze topproducten is de Diamantboormachine Elektrisch. Met zijn technologie en efficiënte prestaties biedt deze boormachine een krachtige boorcapaciteit en een verminderd energieverbruik. Door te kiezen voor een elektrische diamantboormachine, kies je voor de beste elektrische boormachine. Betrouwbare en nauwkeurige resultaten zijn gegarandeerd.

Hitachi boormachine

123 Machineverhuur krijgt vaak verzoeken van klanten die een Hitachi boormachine willen huren. Van alle typen boormachines die wij aanbieden, vormt de Hitachi boormachine het meest reguliere model. Klanten die deze boormachine huren, doen dat meestal omdat ze bezig zijn met een simpele klus die van korte duur is. Denk hierbij aan het aanbrengen van gaten in de wand, zodat er een schilderij kan worden opgehangen.

Wij leveren tevens een extra accu mee, zodat u nooit verlegen hoeft te zitten om een lege batterij. Op die manier wordt de vaart in de klus behouden en hoeft u geen gevoel van ‘stilstaan is achteruitgang’ met u mee te dragen.

Hitachi klapboormachine

Een variant op de voorgaande optie, is de Hitachi klapboormachine. Heeft u een regulier model van de boormachine gehuurd, dan zal het aanbrengen van gaten in harde oppervlakken als beton lastig verlopen. Leent u de Hitachi klapboormachine bij 123 Machineverhuur, dan is dat proces zo gepiept. Door het aanzienlijke vermogen van dit apparaat, bent u er zo doorheen.

Behalve de Hitachi klapboormachine en Makita boormachine, kunt u bij 123 Machineverhuur ook nog andere uitvoeringen van de boormachine huren. Om u inzicht te geven in al onze types, hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

  • Een normale boormachine (eventueel met zuiger om stof op te vangen)
  • Klapboormachine
  • Boorhamer
  • Haakse boormachine
  • Boorhakhamer
  • Magneetboormachine
  • Boormachine op accu

Boormachine op accu

Met een boormachine op accu hoeft u zich niet druk te maken over het feit of er al dan niet een stopcontact of verlengsnoer in de buurt is. Wel is het zo dat een boormachine op accu wat minder sterk is dan een draadloze boormachine. Een boormachines op accu wordt meestal ingezet voor het boren van gaten in muren en in hout.

Het alternatief voor een boormachine op accu, is een boormachine met draad. Bij een boormachine met draad is de stroomtoevoer sterker en dus worden deze machines met name ingezet voor boorwerkzaamheden in staal en het verwijderen of slopen van tegels en muren.

Duurzame boormachine

Bij 123 Machineverhuur begrijpen wij het belang van duurzaamheid. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan duurzame machines in ons assortiment te hebben. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste machine voor uw project. Onze monteurs zijn opgeleid en voeren regelmatig inspecties uit. Doordat wij een landelijke duurzame verhuurder zijn, zij wij altijd bij jou in de buurt. Of het nu gaat om bouw-, industriële of evenement toepassingen, wij hebben de juiste duurzame boormachine voor je beschikbaar.

Boormachines huren bij 123 Machineverhuur

Boormachines of ander handgereedschap huren kan gemakkelijk via de webshop van 123 Machineverhuur. Wint u liever nog wat informatie in alvorens u één van onze boormachines gaat huren? Zoek dan gerust contact met één van onze servicedesk. Van maandag tot en met zaterdag zitten zij voor u klaar om al uw vragen om te zetten in antwoorden.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!