Perslucht

Tackers

Wilt u materialen snel en eenvoudig aan elkaar bevestigen? Door een tacker te huren bij 123 Machineverhuur, zal uw klus een stuk eenvoudiger verlopen. Een tacker is een handig apparaat die wel wat weg heeft van een nietapparaat.

Een andere benaming voor de tacker is dan ook wel nietpistool of schietpistool. Een tacker huren bij 123 Machineverhuur kan tegen een zacht prijsje, waardoor u genoeg budget overhoudt voor de aanschaf van materiaalsoorten. Neem nu een kijkje in onze webshop en plaats vandaag nog een reservering bij ons.

Pneumatische tacker

Weet u op voorhand al dat u de nodige spijkers moet schieten? Dan raadt 123 Machineverhuur u aan om te kiezen voor een pneumatische tacker. Pneumatische tackers zijn volledig elektrisch, waardoor u het zware werk niet telkens zelf hoeft te verrichten.

Dit apparaat bespaart u de nodige spierpijn en tevens kunt u er veel efficiënter door werken. Deze elektrische varianten van de tacker werken op luchtdruk en worden veelal in de bouw gebruikt, aangezien ze vele malen sterker zijn dan de handnieter.

Tacker spijkers

Anders dan bij een normale nietmachine het geval is, worden in de tacker spijkers geplaatst. Nadat u deze handeling verricht heeft, wordt het werken met de tacker erg simpel. U legt het apparaat in de hand alsof u met een pistool richt, vervolgens geeft u een ferme druk op de knop, waarna de spijker door het materiaal heen schiet.

Tacker met spijkers gelijkenissen en normale nietapparaten tonen veel gelijkenissen. Beide apparaten zorgen ervoor dat materialen met elkaar verbonden worden en ze werken allebei met een druksysteem. Er is echter ook een belangrijk verschil tussen een tacker en een nietmachine. Daar waar laatstgenoemde optie de nietjes voorziet van een kromming bij het aanbrengen, blijven de spijkers bij de tacker gewoon recht.

Tacker nietjes

Heeft u een apparaat gevonden die bij uw klus past, maar heeft u geen zin om extra benodigdheden ervoor aan te schaffen? Elke tacker heeft nietjes, nagels of spijkers, waardoor u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Mochten de tacker en nietjes niet bij elkaar passen, dan kunt u contact met ons opnemen. Dan zoeken we naar een passende oplossing!

Andere apparten voor houtbewerking

Een tacker huren behoort niet tot de enige optie bij 123 Machineverhuur. Bij ons zit u namelijk ook goed voor het lenen van andere apparaten voor houtbewerking. Wilt u het oppervlak eerst glad maken alvorens u aan de slag gaat met uw gehuurde tacker? Onze schaafmachines zijn niet duur en gemakkelijk in gebruik. Mag er naar uw idee nog wel een stuk af van het hout, maar beschikt u niet over het juiste gerei? Zaagmachines hebben wij in overvloed, dus doe gerust een beroep op onze service.

123 Machineverhuur

Bent u een nieuwe klant van 123 Machineverhuur en bent u vaker van plan om apparaten zoals de tacker te huren bij ons? Maak het uzelf gemakkelijk door u in te schrijven. Door eenmalig een document in te vullen, weet onze administratie in het vervolg direct wie u bent. Dit voorkomt dat u veel dubbel werk moet verrichten!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!