Perslucht

Perslucht overig & accessoires

Lucht die samengeperst wordt genereert zoveel kracht, dat deze methode veel ingezet wordt bij machines die van pas komen bij het zwaardere werk. 123 Machineverhuur heeft deze groep ondergebracht in de perslucht accessoires categorie. Bij perslucht accessoires kunt u onder andere denken aan kitspuiten of spuitlansen, maar ook boormachines of haakse slijpers die pneumatisch zijn, ontbreken niet in het rijtje perslucht accessoires.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Perslucht » Perslucht overig & accessoires

U huurt uw favoriete perslucht accessoires gemakkelijk via 123 Machineverhuur, zodat u uw werkzaamheden op een goede en gemakkelijke manier uit kunt voeren. Nieuwsgierig naar alle perslucht accessoires uit het magazijn van 123 Machineverhuur? U vindt ze op deze pagina.

Hoe werkt pneumatiek?

Pneumatiek, dat een ander woord is voor perslucht, is in de basis vrij eenvoudig. Dit principe vindt altijd plaats binnen een plek waar er geen lucht bij kan komen. De druk die door middel van een (mini-)compressor wordt gegeven is zo sterk, dat de lucht geen kant meer op kan en er beweging ontstaat. In alle perslucht accessoires die u bij 123 Machineverhuur reserveren kunt, vindt er pneumatiek plaats.

Kitspuit op lucht

We gaan een aantal van de perslucht accessoires langs en starten met de kitspuit op lucht. Voor de kitspuit op lucht heeft u -zoals u waarschijnlijk al kon raden- kit nodig. Maak deze tube open en bevestig de verpakking in de kitspuit op lucht. Zit de tube goed vast? Dan kan het kitten beginnen. De variant die u bij 123 Machineverhuur huurt ligt lekker in de hand en zorgt er daardoor voor dat u precieze bewegingen kunt maken. De dosering reguleert u met behulp van de drukknop, die u bedient met uw wijsvinger.

Vochtafscheider

De vochtafscheider is een ander hulpmiddel in het rijtje perslucht accessoires. Deze vochtafscheider houdt druppels water weg van perslucht accessoires, door een beschermlaag te vormen. Hiermee wordt schade voorkomen, waardoor u geen extra bedrag hoeft af te tikken bij inlevering van uw favoriete apparaat.

Perslucht accessoire de naaldenbikhamer

Perslucht accessoire de naaldenbikhamer willen we evenmin onbenoemd laten blijven in dit rijtje. De naaldenbikhamer werd ooit bedacht om lelijke plekken op oppervlakken, zoals roest te verwijderen. Roest kan behoorlijk hardnekkig zijn van zichzelf, waardoor er behoorlijk wat geweld aan te pas moet komen om het weg te halen. Mede dankzij de naaldenbikhamer zal dit werkproces soepeler worden, zodat u uw krachten spaart voor overige klusjes in en rondom het huis.

Bandenpompen en overige accessoires

Bandenpompen completeren dit rijtje van vier perslucht accessoires. De bandenpomp met slang is geschikt tot max 10 bar. Naast de bandenpomp bieden wij u ook een dauwpuntmeter, een vloeistofspuit, water- of vochtafscheiders en overige accessoires die geschikt zijn voor het werken in explosiegevaarlijke en vochtige werkomgevingen.

Perslucht accessoires huren bij 123 Machineverhuur

Perslucht accessoires huren, zoals bandenpompen, doet u makkelijk via onze website. Plaats de bandenpomp in het winkelmandje en huur online. Het enige wat u verder hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens in te vullen en een vestiging uit te kiezen. Zodra wij uw reservering ontvangen gaan wij aan de slag om uw reservering te bevestigen. Dit proberen wij om binnen één werkdag voor u te regelen. Heeft u vragen over de bandenpomp en overige perslucht accessoires? Neem dan contact op met onze experts van 123 Machineverhuur en wij helpen u graag verder.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!