Perslucht

Perslucht overig & accessoires

Naast al de apparatuur met betrekking tot de perslucht, hebben wij ook verschillende overige producten en accessoires. Deze accessoires mogen niet vergeten worden en zijn ook erg belangrijk. U kunt deze perslucht accessoires gemakkelijk huren via 123 Machineverhuur, zodat u uw werkzaamheden weer op een goede en gemakkelijke manier uit kunt voeren. Benieuwd naar alle perslucht accessoires? U vindt ze hier.

Bandenpompen en overige accessoires

U kunt bij ons terecht voor onder andere een bandenpomp. Deze bandenpomp met slang is geschikt tot max 10 bar. Naast de bandenpomp bieden wij u ook een dauwpuntmeter, een kitspuit, een naaldenbikhamer een vloeistofspuit, water- of vochtafscheiders en nog overige accessoires die geschikt zijn voor het werken in explosiegevaarlijke en vochtige werkomgevingen.

Bandenpompen huren bij 123 Machineverhuur

De bandenpomp en overige accessoires kunt u gemakkelijk huren via onze website. Plaats de bandenpomp in het winkelmandje en huur online. Het enige wat u verder hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens in te vullen en een vestiging uit te kiezen. Zodra wij uw reservering ontvangen gaan wij aan de slag om uw reservering te bevestigen. Dit proberen wij om binnen één werkdag voor u te regelen. Heeft u vragen over de bandenpomp en overige perslucht accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

 

Verhuur voor en door professionals!