Perslucht

Bodemraketten

Wilt u een grondraket huren voor het sleufloos aanleggen van kabels en leidingen? Bij 123 Machineverhuur kunt u eenvoudig een grondraket huren. Met een grondraket legt u sleufloos leidingen en kabels aan voor bijvoorbeeld elektriciteit, telecom, gas of water. U kiest zelf voor welke periode u de grondraket wil huren.

De bodemraket

De bodemraket wordt ook wel de grondraket of raketboor genoemd. Dit product wordt veel gebruikt voor het sleufloos trekken van kabels en leidingen. Het is een pneumatisch aangedreven raket. Een grondraket drukt zichzelf de grond in en kan tegelijkertijd een kabel of buis meetrekken. Pneumatisch aangedreven grondraketten geven erg weinig overlast. In het geval van omliggend verkeer hoeft hiervoor ook niets stilgelegd te worden.

Advies bij het gebruik van een grondraket

Een pneumatisch aangedreven grondraket moet u aansluiten op een compressor, aangezien hij door lucht wordt aangedreven. De grondraket heeft een diameter van 45 mm. Als u kabels wilt trekken, kunnen deze direct achter de raket meegetrokken worden. Ze kunnen ook achteraf worden aangebracht door middel van een kabeltreklier. De bodemraket wordt geleverd inclusief een raketslang van 20 meter.

Veiligheidsadvies bij een grondraket huren

Een grondraket huren gebeurt bij 123 Machineverhuur op een veilige en verantwoordelijke manier. Dit staat hoog bij ons in het vaandel. Wij keuren en onderhouden ons materiaal. Daarnaast adviseren we u graag over de te nemen veiligheidsmaatregelen tijdens het werken met de grondraket. Om geen twijfel te laten bestaan over de instructies voor de te huren grondraket, geven we bij elk product veiligheidsvoorschriften mee. Deze veiligheidsvoorschriften vindt u op de productpagina van de grondraket. Bij het gebruik van een grondraket is het essentieel dat u gebruik maakt van verschillende veiligheidsadviezen. Het dragen van gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen is van belang.

Grondraket huren bij 123 Machineverhuur

Betrouwbaarheid is belangrijk, dat begrijpen we als geen ander bij 123 Machineverhuur. Een grondraket huren moet handig zijn, maar ook goed werken. We zorgen er dan ook voor dat de perslucht apparatuur die we verhuren goed worden onderhouden. Let op: Alle schades en/of vervolgschades die worden veroorzaakt door de bodemraket valt buiten de verzekeringsvoorwaarden van 123 Machineverhuur. Dit komt dus voor de rekening van de huurder.

Vragen?

Heeft u vragen over een grondraket huren? Of heeft u een vraag als: ‘Hoe gebruik ik de grondraket?’ of ‘Is het nuttig om bij taak X een grondraket te huren?’ Neem dan contact op met onze professionals. Zij geven persoonlijk advies en beschikken over veel vakkennis. Er zijn verschillende opties om contact met ons op te nemen. Dit doet u door een mail te sturen naar info@123machineverhuur.nl of door te bellen of WhatsAppen naar 0800-5353123. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. We staan van maandag tot en met vrijdag van 07.00 - 17.00 uur voor u klaar en op zaterdag van 08.00 - 12.00. De contactgegevens per vestiging vindt u op de vestigingen-pagina.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!