Perslucht

Bodemraketten

Bent u op zoek naar een bodemraket voor het sleufloos aanleggen van kabels en leidingen? Bij 123 Machineverhuur kunt u gemakkelijk online een bodemraket huren. Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Bekijk ons aanbod persluchtapparatuur op de website en huur gemakkelijk een bodemraket online.

Bodemraket van 123 Machineverhuur

De bodemraket met van 123 Machineverhuur met een diameter van 45 mm, is uitermate geschikt voor het sleufloos aanleggen van kabels en leidingen. De kabels kunnen direct achter de raket meegetrokken worden of achteraf door middel van een kabeltreklier. De bodemraket wordt geleverd inclusief een 20 meter raketslang. Let op: Alle schades en/of vervolgschades veroorzaakt door de bodemraket valt buiten onze verzekeringsvoorwaarden en komt dus voor rekening van de huurder.

Een bodemraket huren

Wilt u een bodemraket huren? Dan kan dat bij 123 Machine verhuur! Plaats de gewenste bodemraket in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Zodra wij uw order ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Binnen één werkdag zullen wij daarom uw order bevestigen, zodat u zeker bent van de bodemraket in de door u opgegeven periode. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Raadpleeg dan nu onze specialisten. Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de geschikte materialen voor uw klus!

 

Verhuur voor en door professionals!