Perslucht

Palenrammers

Een palenrammer huren, dat doet u gemakkelijk online via 123 Machineverhuur. Op deze pagina ziet u de pneumatische palenrammers die u kunt huren en die wij geselecteerd hebben op veiligheid en juistheid. Met een pneumatische palenrammer slaat u gemakkelijk en zonder al te veel mankracht een paal in de grond. Door gebruik te maken van een palenrammer, zult u meer werkgemak ervaren.

Waarvoor kunt u een palenrammer gebruiken?

Een palenrammer helpt u om gemakkelijk een paal in de grond te slaan. Dat ze pneumatisch zijn wil zeggen dat het op lucht werkt. Er wordt dus door middel van luchtdruk kracht gezet op de paal. U hoeft dus alleen de palenrammer op de paal te plaatsen en de palenrammer zal de rest doen. Let wel op dat u voor u begint eerst met een grondboor een gat in de grond maakt waar de paal in moet komen te staan. Met een palenrammer op lucht kunt u aan de slag met het slaan van palen voor een hekwerk of afrastering en bij hout, aluminium en ijzer. Bij 123 Machineverhuur vindt u palenrammers voor palen met een doorsnee van 9 centimeter of 11,5 centimeter. Bekijk dus eerst de specificaties van de palenrammer en de afmetingen van uw paal voor u een palenrammer bij ons huurt.

Pneumatische palenrammers

De palenrammers die je huurt bij 123 Machineverhuur zijn pneumatisch, wat wil zeggen dat ze worden aangedreven door samengeperste lucht. Hieronder ziet u wat voor voordelen dit heeft:

  • Zekerheid: de machine zal ook bij lekkage gewoon door blijven werken.
  • De palenrammers zijn flexibel in te zetten en makkelijk te verplaatsen
  • Eenvoudige besturing en bediening
  • Niet gevoelig voor temperatuurverschillen

Voor de volledige lijst met specificaties kunt u terecht in de productinformatie. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die gewoon stellen aan onze klantenservice.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze gereedschappen en machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats. Bij de palenrammers adviseren we u om een veiligheidsbril, gehoorbescherming, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en een veiligheidshelm te dragen. Lees voor gebruik ook altijd de handleiding en vraag indien nodig advies. U kunt voor advies ook altijd bij ons terecht, onze specialisten helpen u graag verder met uw vragen over trilstampers en het gebruik ervan.

Palenrammers huren

Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk palenrammers via onze website. Op onze website ziet u een overzicht van alle te huren machines en materieel voor de bouw en evenementenbranche. U plaatst het gewenste artikel in uw winkelmand, zoals de palenrammers als u die wilt huren. In de bestelprocedure geeft u aan in welke periode u het artikel nodig heeft. Afhankelijk van de grootte van de machine en de mogelijkheid het te vervoeren, kunt u die bij ons ophalen in één van onze filialen verspreid over Nederland of we komen het op de gewenste (bouw)plaats afleveren en ophalen. U huurt al een palenrammer vanaf €38,- per dag of €115,- per week.

Heeft u nog vragen?

Voor al uw vragen omtrent palenrammers of ander perslucht apparatuur kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@123machineverhuur.nl of bel naar 0800-53 53 123. Onze specialisten helpen u dan graag verder. Ook voor vragen over andere machines en apparaten van 123 Machineverhuur kunt u bij onze klantenservice terecht. Op mails antwoorden wij binnen één werkdag.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!