Perslucht

Voegbikhamers

Zijn voegen aan vervanging toe of moet het cement achter de muur vervangen worden? Dan is het belangrijk dat u de voegen uithakt. Met een voegbikhamer kunt u dit klusje eenvoudig klaren. Een voegbikhamer is een kleine luchthamer met een speciale voegbeitel. Dit maakt deze hamer zeer goed bruikbaar voor het nauwkeurig uitkappen van voegen. Bent u benieuwd naar ons aanbod voegbikhamers? Kijk dan snel verder!

Aanbod voegbikhamer

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van een pneumatische voegbikhamer. De maximale werkdruk is 7 bar, dus let hier goed op wanneer u aan de slag gaat met het uithakken van voegen. Om een zo’n optimaal resultaat te krijgen, adviseren wij u om de voegbikhamer regelmatig in te smeren met olie, wanneer u hiermee werkt. Zo behaalt u het beste resultaat. De olie is bijgeleverd bij de voegbikhamer.

Voegbikhamer huren?

Een voegbikhamer kunt u gemakkelijk huren via 123 Machineverhuur. Heeft u eerst nog wat vragen over onze voegbikhamer? Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat we uw vraag of verzoek hebben ontvangen, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Weet u welke voegbikhamer u wilt huren? Dan kunt u de order in de winkelmand plaatsen. Geef aan op welke datum u de voegbikhamer wilt huren en wij laten het u – vaak binnen één dag – weten of dit mogelijk is. U kunt er zelf voor kiezen of u het product wilt bezorgen of afhalen. Wanneer u kiest voor afhalen, dan kunt u zelf aangeven op welke locatie u de voegbikhamer wilt afhalen.

 

Verhuur voor en door professionals!