Perslucht

Voegbikhamers

Zijn voegen aan vervanging toe of moet het cement achter de muur vervangen worden? Vergemakkelijk deze klus door een voegbikhamer te huren bij 123 Machineverhuur. Een voegbikhamer, die te huren is bij ons, is een kleine luchthamer met een speciale voegbeitel.

Dit maakt deze hamer zeer goed bruikbaar voor het nauwkeurig uitkappen van voegen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan snel verder en kom een voegbikhamer huren bij één van onze vestigingen.

Elektrische voegbikhamer

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van een elektrische voegbikhamer, die gekenmerkt wordt door zijn pneumatische werking. De maximale werkdruk is 7 bar, dus let hier goed op wanneer u aan de slag gaat met het uithakken van voegen. Om een zo optimaal resultaat te krijgen, adviseren wij u om de voegbikhamer regelmatig in te smeren met olie, wanneer u hiermee werkt. Zo behaalt u het beste resultaat. De olie is bijgeleverd bij de voegbikhamer, terwijl er nog wel wat kosten bij kunnen komen voor de slijtage van de beitel.

De werking van de voegbikhamer

De voegbikhamer is een apparaat dat zo ontworpen is, dat het voor eenieder gemakkelijk te gebruiken is. Plaats de voegbikhamer tussen de richeltjes tussen de tegels en activeer het apparaat. Hierbij is een goede greep cruciaal om er veilig mee te werken. Druk uw goede hand aan tegen de machine en maak de stuurbewegingen met de mindere hand. Het makkelijkste is daarbij om in een hoek van 90 graden bij de muur te zitten op werkhoogte, zodat het proces vergemakkelijkt wordt.

Er kan behoorlijk wat kracht vrijkomen bij een voegbikhamer. Daarom is het van belang dat u stevig schoeisel draagt. Mocht de voegbikhamer onverhoopt uit uw handen glippen, dan raakt u niet gewond aan uw voeten. Bovendien bevelen we u aan om werkhandschoenen te dragen, ter bevordering van de grip.

Waarom een voeghamer huren?

De reden dat men een voeghamer huren komt, heeft een aantal redenen. Het schoonheidsideaal is de voornaamste drijfveer voor onze klanten om een machine te huren. Voegen zijn na verloop van tijd aan het einde van hun Latijn, waardoor ze nodig aan vervanging toe zijn. Daarvoor is het nodig om de voegen te vervangen. Bovendien kan het zijn dat men uitkijkt op de kleur en daardoor een nieuw aanzien creëren wil.

Een ander veelgehoord argument voor het huren van een voeghamer is een verminderde bewaking tegen onvoorziene weersomstandigheden. Oude voegen zijn minder geschikt om te 'vechten' tegen regen, waardoor u het risico loopt dat vocht de woning binnenkomt. Bent u hier te laat mee, dan neemt het risico op lekkage drastisch toe.

123 Machineverhuur

Een voegbikhamer of ander perslucht apparatuur kunt u gemakkelijk huren via 123 Machineverhuur. Heeft u eerst nog wat vragen over onze voegbikhamer? Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat we uw vraag of verzoek hebben ontvangen, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Weet u welke voegbikhamer u wilt huren?

Dan kunt u de order in de winkelmand plaatsen. Geef aan op welke datum u de voegbikhamer wilt huren en wij laten het u – vaak binnen één dag – weten of dit mogelijk is. U kunt er zelf voor kiezen of u het product wilt bezorgen of afhalen. Wanneer u kiest voor afhalen, dan kunt u zelf aangeven op welke locatie u de voegbikhamer wilt afhalen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!