Perslucht

Filterstraten

Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Op onze website vindt u ook perslucht apparaten, waaronder filterstraten. Bekijk ons aanbod filterstraten hieronder en huur deze gemakkelijk online!

Diverse filterstraten bij 123 Machineverhuur

Binnen ons assortiment vindt u diverse filterstraten met verschillende kubieke meters per minuut. De filterstraten zijn voorzien van een Camlock aansluiting. De filterstraten hebben een maximale draaiuren van 8 uur per dag en 40 uur per week. Meer weten over een van onze filterstraten? Per filterstraten staan de specificaties benoemd. Lees deze goed door, dan weet u precies wat u kunt verwachten!

Filterstraten huren

Wilt u een van onze filterstraten huren? Plaats de gewenste filterstraat dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende filterstraat wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de filterstraten beschikbaar zijn in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over de filterstraten?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van divers materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod filterstraten, ander perslucht apparatuur of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!