Perslucht

Filterstraten

Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Op onze website vindt u ook perslucht apparaten, waaronder filterstraten. Bekijk ons aanbod filterstraten hieronder en huur deze gemakkelijk online!

Diverse filterstraten bij 123 Machineverhuur

Binnen ons assortiment vindt u diverse filterstraten met verschillende kubieke meters per minuut. De filterstraten zijn voorzien van een Camlock aansluiting. De filterstraten hebben een maximale draaiuren van 8 uur per dag en 40 uur per week. Meer weten over een van onze filterstraten? Per filterstraten staan de specificaties benoemd. Lees deze goed door, dan weet u precies wat u kunt verwachten!

Filterstraten huren

Wilt u een van onze filterstraten huren? Plaats de gewenste filterstraat dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende filterstraat wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de filterstraten beschikbaar zijn in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over de filterstraten?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van divers materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod filterstraten, ander perslucht apparatuur of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

 

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!