Perslucht

Luchtdrogers

Heeft u binnenkort een klus waarbij een zeer lage luchtvochtigheid noodzakelijk is, maar heeft u geen luchtdroger om dat voor elkaar te krijgen? Bij 123 Machineverhuur vindt u allerlei materieel en gereedschappen voor in de bouw en in de evenementenbranche. Op onze website vindt u diverse perslucht apparaten, waaronder ook de luchtdrogers. Bekijk ons aanbod en huur makkelijk een luchtdroger online! Maak zelf een inschatting welke machine u nodig heeft en voor hoelang, of vraag advies aan onze specialisten. U weet dan precies welke luchtdroger het meest geschikt is voor uw klus en hoe lang het ongeveer zal duren om de ruimte in kwestie te drogen.

Lage luchtvochtigheid

Wij bieden u de keuze uit meerdere absorptiedrogers die ideaal in te zetten zijn voor projecten in de bouw en in de industrie. Met luchtdrogers of absorptiedrogers brengt u de luchtvochtigheid in een ruimte snel omlaag, zodat u weer verder kunt met uw volgende klussen. Dus als u een project heeft waar een lage luchtvochtigheid noodzakelijk is, huurt u eenvoudig een luchtdroger bij 123 Machineverhuur. U kunt ook bij ons terecht voor een koeldroger om de condens uit de perslucht te halen.

Absorptiedrogers

Afhankelijk van de grootte van de ruimte die u moet drogen kunt u kiezen uit drie verschillende absorptiedrogers. De kleinste is voor ruimtes tot 16m3, de tweede voor ruimtes tot 30m3 en de grootste adsorptiedroger is geschikt voor ruimtes tot 56m3. Voor exacte specificaties van de luchtdrogers kijkt u bij de productinformatie. Daar vindt u ook de prijzen voor het huren van een absorptiedroger, u huurt er al een vanaf €220,- per dag of €560,- per week.

Koeldroger

Als u voor een klus de condens uit de perslucht moet halen kiest u voor een koeldroger. Deze droger heeft een drukdauwpunt van 4°C. Hiermee droogt u ruimtes met een inhoud van maximaal 12m3. Een persluchtkoeldroger huurt u al vanaf €165,- per dag.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machine de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. Bij de luchtdrogers zijn er geen specifieke veiligheidseisen wat betreft beschermende kleding. Wel gelden natuurlijk de gestelde maatregelen op de bouwplaats. U kunt de luchtdrogers niet de hele dag gebruiken, onze luchtdrogers mogen maximaal acht uur per dag gebruikt worden. Per week is het maximum 40 uur. Houd hier rekening mee voor u een luchtdroger huurt, u kunt ze niet de hele dag aan laten staan.

Beschikbaarheid luchtdrogers

Wilt u een van de luchtdrogers huren? Plaats de gewenste luchtdroger dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de luchtdrogers wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de luchtdrogers beschikbaar zijn in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel! U huurt al een luchtdroger bij ons vanaf €165,- per week.

Nog vragen?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van divers materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod luchtdrogers of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800 - 5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!