Steigers & klimmaterieel

Diversen

Onder de categorie steigers en klimmaterialen vallen ook schragen. Een schraag biedt de mogelijkheid om op tafelhoogte te klussen. Hierdoor kunt u een betere lichaamshouding aanhouden, zodat u geen last krijgt van uw rug. Het gebruik van een schraag is ideaal tijdens het zagen of schilderen. U kunt uw werkbank in hoogte verstellen en vastzetten op de gewenste hoogte, zodat het voor u comfortabel wordt. Meer weten over schragen? U vindt ze hier.

Schragen in ons assortiment

Wij bieden een assortiment met schragen in verschillende standaarden en uitvoeringen. De schragen zijn inklapbaar, waardoor de schraag na de werkzaamheden niet veel ruimte in beslag neemt. Daarbij hebben de schragen ook een hoog draagvermogen. De schragen uit ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk eens de klapschraag of de rolsteiger verankering. Met deze verankering zorgt u voor het borgen van uw rolsteiger aan een gevel. Hierdoor wordt uw steiger een stuk stabieler en zal de steiger niet zomaar omvallen of verschuiven.

Schragen van 123 Machineverhuur

U kunt de schragen en rolsteiger verankering huren per dag of week. Hoe lang gaan de werkzaamheden duren? Aan de hand daarvan kunt u beslissen hoelang u de schraag nodig heeft. Bij bieden u direct duidelijkheid doordat de prijzen per dag en per week staan aangegeven. U kunt vervolgens de gewenste periode aangeven tijdens het reserveren. Een schraag is namelijk onmisbaar tijdens uw werkzaamheden.

Schragen huren

Heeft u een passende schraag gevonden? Dan kunt u dit gemakkelijk reserveren via 123 Machineverhuur. Laat uw persoonlijke gegevens achter en plaats de reservering bij een vestiging naar keuze. Wij proberen doorgaans de reservering binnen één werkdag te bevestigen, zodat u direct weet of het product beschikbaar is op de desbetreffende datum.

Reserveer uw schraag

Vragen over de klapschraag of de rolsteiger verankering? Raadpleeg dan nu onze specialisten. Zij staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies. Het is namelijk wel belangrijk dat u de juiste steigers en klimmaterieel huurt voor uw klus. Voor contact met onze specialisten kunt u gratis bellen naar 0800 – 53 53 123. Daarnaast kunt u natuurlijk een offerte op maat opvragen of met al uw vragen terecht bij onze specialisten. Volg ons ook op onze social media kanalen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!