Steigers & klimmaterieel

Heeft u binnenkort werkzaamheden aan bijvoorbeeld een dak of een gevel op de planning waarbij u de hoogte in moet? Dan is het gebruik van een steiger of klimmateriaal essentieel. Deze steigers moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn voor uw veiligheid. Voor steigers en klimmateriaal van hoogwaardige kwaliteit bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Alle mogelijkheden wat betreft steigers en klimmateriaal vindt u op deze pagina.

Steigers en klimmateriaal uit ons assortiment

Wat voor klus moet er gedaan worden en op hoeveel meter hoogte gaat u werken? Aan de hand daarvan kunt u een passende steiger huren. In ons assortiment vindt u steigers voor verschillende klussen. Bent u bezig op het dak van een pand? Zorg dan voor een goede dakrandbeveiliging. Gaat u een dakkapel plaatsen? Kies dan een dakkapel uitbouw. Daarnaast vindt u verschillende gevelstellingen, ladders en trappen, kamersteigers, rolsteigers, trappentorens en loopbruggen in ons assortiment die van toepassing kunnen zijn tijdens uw klus. Daarnaast verschaffen wij diverse bijbehorende accessoires die gebruikt kunnen worden bij deze steigers.

Passend advies over steigers en klimmaterialen

Wanneer u niet zeker weet welke steigers en klimmaterialen u nodig heeft voor de klus, kunnen wij u daar ook bij helpen. Voor elke klus geven wij een passend advies. Bent u op zoek naar een specifiek product? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie, zodat wij direct het juiste product kunnen tonen. Onder de categorie steigers en klimmaterialen valt ook de dakrandbeveiliging, kamersteigers, ladders en trappen, trappentorens en tuiggordels met lijn en ga zo nog maar even door. Met onze vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt.

Verhuur voor en door professionals

Bestel nu uw steigers en klimmaterialen bij ons dynamische verhuurbedrijf. Wij richten ons voornamelijk op de professionele verhuurmarkt. Wij laten u graag kennismaken met onze producten. Heeft u daarnaast ook nog bouwliften of toiletten nodig? Daar voorzien wij onze klanten ook graag in. Laat uw gegevens achter op onze website, verstuur dit aan uw gekozen vestiging van 123 Machineverhuur en wij nemen vervolgens contact met u op.

Steigers en klimmateriaal huren?

Voor meer informatie over ons kunt altijd onze over ons pagina bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk een offerte op maat opvragen of met al uw vragen terecht bij onze specialisten. Bel gratis 0800 – 53 53 123. Benieuwd naar de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte. U kunt ons ook volgen op de social media kanalen van 123 Machineverhuur. Een steiger huren doet u bij 123 Machineverhuur.

Verhuur voor en door professionals!