Steigers & klimmaterieel

Heb je binnenkort werkzaamheden aan bijvoorbeeld een dak of gevel op de planning waarbij de hoogte in moet? Dan is het gebruiken van een steiger of ander klimmaterieel essentieel. Deze steigers moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn voor jouw veiligheid. Voor steigers en klimmaterieel van hoge kwaliteit ben je bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Alle mogelijkheden wat betreft steigers en klimmaterieel vind je op deze pagina

Steiger huren

Heb je binnenkort werkzaamheden aan bijvoorbeeld een dag of gevel op de planning staan waarbij je de hoogte in moet? Huur dan een steiger of ander klimmaterieel bij 123 Machineverhuur. Voor steigers van hoogwaardige kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Ons assortiment in steigerverhuur

Ons assortiment omvat diverse steigers, geschikt voor allerlei werkzaamheden. Van dakrandbeveiliging tot dakkapel uitbouw, van gevelstellingen tot kamersteigers, rolsteigers, trappentorens en loopbruggen - wij hebben het allemaal. Daarnaast bieden we een reeks aan accessoires die je klus nog efficiƫnter maken.

Huurmogelijkheden: dag, week of langere tijd?

Bij ons kun je een steiger huren voor de periode die je nodig hebt. Wil je een steiger huren per dag? Of wil je zelfs de steiger huren voor een week, of nog langer? Wij hanteren flexibele huurmogelijkheden. Dit maakt het huren van steigermateriaal bij 123 Machineverhuur zowel praktisch als kostenefficiƫnt.

Kosten van een rolsteiger huren

Wat kost een steiger huren? De kosten voor het huren van bijvoorbeeld een rolsteiger hangen af van verschillende punten. De kosten zijn opgebouwd uit onder andere de volgende factoren:

  • De huurperiode
  • Het type steiger
  • Eventuele extra accessoires of diensten

Wij zetten ons in voor transparantie in onze prijsstelling. Om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten, nodigen we je uit om het gewenste product aan je winkelmandje toe te voegen en de benodigde huurdata in te vullen. Hierdoor krijg je een overzicht van het totale kostenplaatje, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Materialen van steigers

Onze steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en staal. Aluminium stellingen zijn licht en gemakkelijk te hanteren, ideaal voor snelle klussen en kleinere projecten. Stalen steigers bieden daarentegen extra stevigheid en zijn perfect voor zwaardere en langdurige werkzaamheden. De keuze van het steigermateriaal hangt af van de specifieke eisen van je project en de werkomgeving.

Verschillende soorten steigers voor verschillende hoogtes

Kamersteigers

Kamersteigers zijn ideaal voor binnenshuis klussen. Ze zijn compact, makkelijk te verplaatsen en perfect voor werkzaamheden zoals schilderen of stucwerk.

Rolsteigers

Rolsteigers zijn veelzijdig en mobiel, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn beschikbaar in verschillende hoogtes, tot wel 8 meter, wat ze ideaal maakt voor verschillende projecten.

Schoorsteensteigers

De steigers zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden aan schoorstenen en gevels. Ze zijn smal en gemakkelijk te manoeuvreren, wat veilig werken op hoogte mogelijk maakt.

Particuliere en zakelijke huur

Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ongeacht of je een doe-het-zelver bent of een professional in de bouwsector, wij hebben de juiste steiger voor je project. Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste keuze.

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer informatie over steigerhuur, zoals wat een steiger huren kost, neem contact op voor een offerte op maat. Onze specialisten helpen je graag verder. Bel gratis 0800 - 53 53 123, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op sociale media. Een steiger huren doe je bij 123 Machineverhuur.

Veelgestelde vragen

Wat is een rolsteiger?

Een rolsteiger is een mobiele steiger op wielen, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Door zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid is deze steiger geschikt voor diverse werkzaamheden op verschillende hoogtes.

Uit welke onderdelen bestaat een steiger?

Een steiger bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder frames, platforms, leuningen en soms wielen (bij rolsteigers). De samenstelling varieert afhankelijk van het type steiger en de vereisten van de klus.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!