Steigers & klimmaterieel

Heb je binnenkort werkzaamheden aan bijvoorbeeld een dak of gevel op de planning waarbij de hoogte in moet? Dan is het gebruiken van een steiger of ander klimmaterieel essentieel. Deze steigers moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn voor jouw veiligheid. Voor steigers en klimmaterieel van hoge kwaliteit ben je bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Alle mogelijkheden wat betreft steigers en klimmaterieel vind je op deze pagina

Steigers en klimmaterieel uit ons assortiment

Wat voor klus moet er gedaan worden en op hoeveel meter hoogte ga je te werk? Aan de hand daarvan kun je een passende steiger huren. In ons assortiment vind je steigers voor verschillende klussen. Ben je bezig op het dak van een pand? Zorg dan voor een goede dakrandbeveiliging. Ga je dakkapel plaatsen? Kies dan een dakkapel uitbouw. Daarnaast vind je verschillende gevelstellingen, ladders en trappen, kamersteigers, rolsteigers, trappentorens en loopbruggen in ons assortiment die van toepassing kunnen zijn tijdens jouw klus. Daarnaast verschaffen wij diverse bijbehorende accessoires die gebruikt kunnen worden bij deze steigers.

Welke steiger moet ik huren?

Om te bepalen welke steiger je precies nodig hebt, lichten we hieronder de meest gebruikte soorten steigers kort toe.

Kamersteigers

Een kamersteiger is een draagbare, compacte steiger die vaak binnen wordt gebruikt. Het biedt een stabiele basis voor klussen zoals schilderen, stucwerk en onderhoud in huis.

Rolsteigers

Een rolsteiger daarentegen is een mobiele constructie die op wielen die zowel binnen als buiten wordt ingezet. Door zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid is de rolsteiger geschikt voor diverse projecten op verschillende hoogtes.

Schoorsteensteigers

De schoorsteensteiger is specifiek ontworpen voor het werken aan schoorstenen en gevels. Deze steiger heeft een smal ontwerp en is gemakkelijk om schoorstenen heen en weer te plaatsen, waardoor veilig werken op hoogte mogelijk is.

Kortom, kamersteigers zijn ideaal voor binnenshuis klussen, rolsteigers bieden veelzijdigheid en mobiliteit en schoorsteensteigers zijn afgestemd op specifieke gevel- en schoorsteen werkzaamheden.

Verhuur voor en door professionals

Huur nu jouw steigers en klimmaterialen bij 123 Machineverhuur. Wij laten je graag kennis maken met onze producten. Laat je gegevens achter op onze website, verstuur dit aan jouw gekozen vestiging van 123 Machineverhuur en wij nemen contact met je op.

Steigers en klimmaterieel huren 123 Machineverhuur

Voor meer informatie kun je altijd onze over ons-pagina bekijken. Daarnaast kun je natuurlijk een offerte op maat opvragen of jouw vragen stellen aan onze specialisten. Bel gratis 0800 - 53 53 123. Benieuwd naar de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte. Je kunt ons ook volgen op de sociale mediakanalen van 123 Machineverhuur. Een steiger huren doe je bij 123 Machineverhuur!

Verhuur voor en door professionals!