Steigers & klimmaterieel

Loopbruggen & accesoires

Heeft u een loopbrug nodig, maar huurt u er liever eentje dan dat u er een koopt? Dat kan gewoon bij 123 Machineverhuur. Met een loopbrug kunt u gemakkelijk een overbrugging creëren voor bijvoorbeeld een werkplaats. Daarbij zijn er verschillende loopbruggen mogelijk, zodat er voor elke werkplek wel een loopbrug te vinden is. Benieuwd naar de mogelijkheden? U vindt alle loopbruggen en accessoires op deze pagina.

Loopbruggen in verschillende lengtes

In ons assortiment vindt u loopbruggen van diverse lengtes en materialen. Zo kunt u een aluminium loopbrug van 3 meter, 4 meter, 5 meter, 6 meter, 9 meter en een traliedrager met koppelingen huren. Het is belangrijk dat u vooraf bepaalt hoe lang uw loopbrug moet zijn, zodat u gericht kunt zoeken naar de juiste loopbrug voor uw klus. Vervolgens kunt ook kiezen om een extra traliedrager met koppelingen te huren, zodat alles helemaal compleet is. Geef daarbij aan in welk tijdsbestek u graag de loopbrug wilt huren. De prijs hiervoor staat aangegeven per loopbrug en per periode.

Waarvoor kunt u een loopbrug gebruiken?

Een loopbrug is bedoeld om steigers met elkaar te verbinden, zodat u eenvoudig en veilig van de ene naar de andere kunt lopen. Denk bijvoorbeeld aan een klus waar u op meerdere plekken aan één gebouw werkt of als er een obstakel zit tussen twee steigers. Afhankelijk van de plek waar u de loopbrug plaatst kunt u bovendien kiezen voor een loopbrug met een leuning aan één kant, of aan beide kanten. Hiermee waarborgt u uw veiligheid en die van anderen op de werkplaats.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid. Daarom hebben we ook bij al onze te huren machines, apparaten en andere producten zoals de loopbruggen een veiligheidsadvies. Voor de loopbruggen adviseren we bijvoorbeeld om een veiligheidshelm, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Daarnaast raden we aan de veiligheidseisen op het bouw- of evenemententerrein in acht te nemen en natuurlijk uw gezond verstand te gebruiken. Lees voor gebruik ook altijd de handleiding en vraag indien nodig advies bij onze specialisten.

Loopbruggen van 123 Machineverhuur

Een loopbrug huren? 123 Machineverhuur maakt het mogelijk. Bestel de juiste loopbrug om zo de beste overbrugging te creëren op de werkplek. Plaats de loopbrug in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en wij gaan met uw order aan de slag. Wij proberen dit doorgaans binnen één werkdag te bevestigen, zodat u hier direct zeker van bent. U huurt al een loopbrug bij ons vanaf €16,- per dag of €30, per week.

Meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de keuze voor de juiste loopbrug of wil u meer weten over een van de andere te huren steigers of klimmaterieel? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-5353123 of info@123machineverhuur.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op onze website invullen. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 07.00 tot 17.00 uur. In het weekend zijn ze op zaterdag bereikbaar van 08.00 tot 12.00 uur. De servicedienst voor storingen is 24/7 bereikbaar.

Verhuur voor en door professionals!