Steigers & klimmaterieel

Rolsteigers 0.70 mtr. breed

Huur een rolsteiger voor al uw werkzaamheden. Deze rolsteiger kunt u huren bij 123 Machineverhuur. Op welke hoogte moet u werken? Onze steigers beginnen bij een werkhoogte van 4,5 meter. Rolsteigers zijn er in verschillende breedten. De smalle rolsteigers in ons assortiment hebben een breedte van 0.70 meter. U heeft dus voldoende bewegingsvrijheid op de rolsteiger, maar het neemt ook niet te veel ruimte in beslag. U kunt door het gebruik van een rolsteiger gemakkelijk de hoogte in werken, waarbij u ook nog bescherming heeft van de zijkanten. Benieuwd naar onze rolsteigers van 0.70 meter breed? U vindt ze hier.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Steigers & klimmaterieel » Rolsteigers 0.70 mtr. breed

Rolsteigers huren van 0.70 meter breed

De rolsteigers van 0.70 meter breed vallen onder de smalle rolsteigers. Wij hebben alle smalle rolsteigers op deze pagina afgebeeld. De rolsteigers die u kunt huren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zoals onder andere 4.5 meter, 6.5 meter, 8.5 meter, 10.5 meter, 12.5 meter, 14.5 meter. Deze rolsteigers zijn dus geschikt voor verschillende werkzaamheden. Wat voor klus staat er bij u op de planning? Aan de hand daarvan kunt u de juiste rolsteiger huren.

Specificaties van onze rolsteigers

Op elke productpagina van de rolsteiger vindt u meer informatie. Hierbij staat ook aangegeven wat de vloerhoogte van de rolsteiger is. De prijs is natuurlijk ook van belang. Wilt u de rolsteiger huren per dag of per week? U vindt hier per rolsteiger een standaardprijs per dag of week. Deze keuze is dus geheel aan u.

Online rolsteigers huren

Huur nu rolsteigers bij ons dynamische verhuurbedrijf. Wij verhuren voor en door professionals. Heeft u een geschikte rolsteiger van 0.70 meter breed uitgekozen? Laat uw gegevens dan achter op onze website, verstuur dit aan een vestiging bij u in de buurt en wij nemen vervolgens contact met u op. Wij proberen doorgaans binnen één werkdag uw reservering te verwerken.

Rolsteiger huren? Onze experts helpen u!

Wilt u een rolsteiger huren? De specialisten van 123 Machineverhuur kunnen u er meer over vertellen. Ook voor vragen over andere steigers en klimmaterieel kunt u bij ons terecht. Wacht dus niet te lang en neem nu contact met ons op. U kunt uw persoonlijke gegevens achterlaten via onze website of even direct contact met ons opnemen. Wij voorzien u vervolgens graag van een passend advies, zodat u zeker bent van de juiste rolsteiger. Voor de laatste nieuwtjes volgt u ons op onze social media kanalen.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!