Steigers & klimmaterieel

Dakrandbeveiliging

Bent u van plan om binnenkort werkzaamheden op het dak te verrichten, dan kunt u niet zonder dakrandbeveiliging. Helemaal als u bezig bent met een projecten dat frequent plaatsvindt of een klus met een langere tijdsduur, is het onverstandig om aan het werk te gaan als de dakrandbeveiliging ontbreekt.

Dakrandbeveiliging staat in de volksmond ook wel bekend als collectieve beveiliging, aangezien er meerdere mensen tegelijk beschermd worden. Een eventuele val van grote hoogte kan zo voorkomen worden. U huurt deze verzekering gemakkelijk via de website van 123 Machineverhuur!

Tijdelijke dakrandbeveiliging huren

Dakrandbeveiliging huren is in veel gevallen aantrekkelijker dan het kopen van een exemplaar. De aanschaf van zulk soort verzekering kan namelijk behoorlijk in de papieren lopen. Voor een goed paar, bent u zo enkele duizenden euro’s verder. Gelukkig biedt 123 Machineverhuur uitkomst en is het bij ons mogelijk om tijdelijk een beroep te doen op deze bescherming.

123 Machineverhuur maakt onderscheid tussen enkele soorten valbescherming. Bepaalde uitvoeringen zijn namelijk per dag te verkrijgen, terwijl we voor andere types een minimale verhuurperiode van 4 weken hanteren. Het is dan ook goed om dit in de gaten te houden op het moment dat u de verschillende opties onder de loep neemt. Huurt u bescherming bij ons, dan krijgt u daar alle toebehoren bij. Steunpoten en haakbeugels zorgen ervoor dat u snel en veilig kunt beginnen aan de werkzaamheden die u in gedachten heeft.

Dakrandbeveiliging hellend dak

Verhuurperiode is niet de enige specificatie waarin wij onderscheid maken. Met dakrandbeveiliging voor hellend dak en dakrandbeveiliging voor plat dak bieden wij twee types valbeschermingen aan die zich uitstekend lenen voor verschillende werkplekken. Aan de poten van de dakrandbeveiliging voor hellend dak bevinden zich een paar armen, die u tegen de wand van uw huis plaatst. Dit zorgt voor een stabiele valbescherming. Bij 123 Machineverhuur bepaalt u zelf het aantal meter dat u leent. Voor iedere meter hanteren wij een tarief van €8,00 per dag.

Dakbeveiliging plat dak

123 Machineverhuur heeft behalve dakrandbeveiliging voor hellende daken, ook nog dakbeveiliging voor een plat dak op voorraad. Het kan zijn dat u op een plat dak werkt, die gevuld is met de nodige zonnepanelen. Het kan in zo’n situatie behoorlijk lastig zijn om veilig te werken. De dakbeveiliging voor plat dak van 123 Machineverhuur biedt in zo’n geval uitkomst. Eventueel kunt er ook voor kiezen om gevelklemmen of custers bij te huren.

RSS Beveiliging huren via 123 Machineverhuur

123 Machineverhuur heeft allerlei steiger en klimmaterieel in het magazijn staan die u kunt gebruiken bij uw klus op hoogte. RSS Beveiliging huren bij 123 Machineverhuur behoort daarom ook tot de mogelijkheden. Heeft u de juiste RSS Beveiliging, zoals dakrandbeveiliging ook wel heet, gevonden voor uw project? Plaats dan een reservering bij ons op de webshop. Geef vervolgens te kennen op welke data u de dakrandbeveiliging wilt lenen. Een van onze medewerkers zal dan in onze agenda bekijken of de bescherming op die data beschikbaar is.

Binnen 24 uur laten wij u weten of de data van uw voorkeur akkoord is. Heeft u eerst nog een vraag over dakrandbeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op via 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl.

Verhuur voor en door professionals!