Steigers & klimmaterieel

Trappentorens

Bent u bezig met een klus die zich op grote hoogtes bevindt? Doe uzelf dan een plezier en huur een trappentoren van 123 Machineverhuur. In ons assortiment vindt u meerdere soorten trappentorens, die diverse hoogtes kennen.

Kleinere uitvoeringen van onze trappentorens zijn 2, 3, 4, 5 of 6 meter hoog. Trappentorens met hoogtes van 7, 8, 9, 10 en 12 meter behoren tot onze grotere uitvoeringen. Bekijk nu ons aanbod en reserveer vandaag nog een trappentoren bij 123 Machineverhuur!

Een grote trappentoren steiger huren

U als aannemer van een bouwbedrijf bent bezig met een grootschalig klusproject bij een groot gebouw in uw stad. Een grote trappentoren steiger huren is dan geen overbodige luxe. Zonder trappentoren steiger kan het namelijk erg lastig zijn om de top te bereiken zonder geschikt materieel. Gelukkig biedt 123Machineverhuur uitkomst!

Huurt u één van onze trappentorens die een hoogte heeft van 8 meter of meer? Dan bent u verplicht om te zorgen voor een goeie verankering. De verankering kunt u zien als een soort extra pin die ervoor zorgt dat de losse onderdelen van de trappentoren nog steviger staan. Zonder dit mechanisme kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan en dit is natuurlijk onwenselijk. Deze verankering kunt u gewoon bij 123 Machineverhuur lenen, waardoor u niet elders speciaal op zoek hoeft naar verankering. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Trappentoren huren

Er zijn meerdere situaties denkbaar wanneer het huren van een trappentoren erg handig is. Trappentorens worden veelal gebruikt in de bouwwereld, maar daar blijft het zeker niet bij. Projectleiders die werkzaam zijn in de evenementensector behoren namelijk ook tot de klantenkring van 123 Machineverhuur.

Als u ooit een kijkje heeft mogen nemen achter de schermen bij een concert of festival, dan is de hoeveelheid stalen constructies achter de coulissen vast niet onopgemerkt bij u gebleven. De trappentoren wordt vaak vlak achter het podium geplaatst, zodat de artiest ‘on stage’ na diens optreden gemakkelijk plaats kan maken voor de volgende artiest of zanger. Een trappentoren huren is als evenementenbaas erg aantrekkelijk, omdat u de constructies maar enkele dagen per jaar nodig heeft. Dit scheelt de nodige aanschaf- en opslagkosten!

Trappentorens bij 123 Machineverhuur

Heeft u meer informatie nodig over onze trappentorens of heeft u een specifieke vraag over de voorwaarden? Raadpleeg voor al uw vragen eerst onze specialisten en zij zullen met een passend antwoord komen, neem gerust contact met ons op. Ook voor vragen over andere steigers of klimmaterieel, kunt u bij ons terecht.

Trappentorens huren bij 123 Machineverhuur is erg voordelig. De kleinste uitvoeringen staan u al ter beschikking voor maar €120,00 per week. Onze grootste trappentoren, die een vloerhoogte kent van 12 meter, is al verkrijgbaar tegen een weektarief van €200,00.

Weet u al direct welke trappentoren u nodig heeft? Dan kunt u deze trappentoren nu huren bij 123 Machineverhuur. Plaats de uitgekozen trappentoren in uw winkelmand, vul uw gegevens in, kies een vestiging en laat de trappentorens op de aangegeven locatie bezorgen. Wij moeten uw reservering nog wel even bevestigen. Wij streven ernaar om dit binnen één werkdag te doen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!