Steigers & klimmaterieel

Artilan / Gevelstellingen

Indien u een klus heeft en u zich regelmatig moet verplaatsen van de ene naar de andere kant van uw werkplek, dan doet u er goed aan om een gevelsteiger te huren bij 123 Machineverhuur. Wij verhuren namelijk alles voor de bouw of evenementen en zijn gespecialiseerd in al het materieel dat nodig is voor niet-gelijkvloerse klussen.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Steigers & klimmaterieel » Artilan / Gevelstellingen

Naast een gevelsteiger huren, kunt u bij ons ook bouwliften, een potkrik, dakrandbeveiliging of trappentorens lenen. Bent u benieuwd geworden naar het huren van een gevelsteiger? Op deze pagina vindt u alle opties die u kunt verkrijgen bij 123 Machineverhuur.

Gevelsteigers: een uitkomst voor iedere klus

Gevelsteigers worden vaak ingezet ter ondersteuning van het werken op hoogte. Een gevel schilderen, restaureren of monteren is uiterst onverstandig als u niet op een veilige manier op hoogte kunt werken. Gevelsteigers worden dan ook vaak gehuurd door schilders, loodgieters, stukadoors en timmermannen die op verschillende locaties aan een huis of gebouw meten werken. Het merendeel van onze gevelsteigers zijn qua hoogte in te stellen tussen de 4 en 24 meter, waardoor ze oneindig lang zijn te maken. De gevelsteiger is smal, waardoor er niet al te veel plek is voor opslag.

Kosten steiger laten plaatsen

Bij 123 Machineverhuur bieden wij verschillende uitvoeringen aan van de gevelsteiger. De kosten voor het laten plaatsen van een steiger lopen dan ook erg uiteen. 123 Machineverhuur hanteert 7 verschillende prijscategorieën.

Gevelsteigers die een lengte kennen van 2 en 3 meter huurt u al voor €145 per dag; het exemplaar van 4 meter is 5 euro per dag duurder. Het werkbrugsysteem van 5 en 6 meter kent een prijskaartje van €170, terwijl de steigers van 7 meter (€190) en 8 en 9 meter (€205) qua prijs dicht bij elkaar liggen. De steigers van 10, 11 en 12 meter staat tot uw beschikking voor respectievelijk €230 en €260 per dag. De kosten van het laten plaatsen van een steiger willen dus nog weleens verschillen.

Vergunning steiger

Meestal wordt de steiger op de stoep geplaatst, om het werken aan panden en woningen te vergemakkelijken. In sommige gemeentes ontkomt u er dan ook niet aan om een steiger vergunning aan te vragen. Dit kunt u doen door het aangifteformulier in te vullen op de website van uw gemeente, waarbij u onder andere kenbaar moet maken wat het doel en de duur van de plaatsing is. Het is dus van groot belang dat u alle veiligheidseisen in acht neemt, alvorens u een gevelsteiger laat plaatsen op gemeentegrond door 123 Machineverhuur.

Steigers huren via 123 Machineverhuur

Steigers huren kan erg gemakkelijk via de website van 123 Machineverhuur. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, wat ervoor zorgt dat wij de gevelsteiger van uw voorkeur zo naar u toe kunnen brengen. Overigens zijn gevelsteigers niet de enige attributen die u bij ons kunt lenen.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor andere steigers en klimmaterieel voor uw werkklussen en evenementen. Heeft u een vraag over steigers huren of worstelt u met andere vragen omtrent het lenen van een machine? Bel ons dan op 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl.

Verhuur voor en door professionals!