Steigers & klimmaterieel

Kamersteigers

Moet u binnen afzienbare tijd beginnen met het witten van een plafond, het stucen van een muur, het schilderen van een trap of het ophangen van een lamp en een vide? Een kamersteiger huren bij 123 Machineverhuur zal er in dat geval voor zorgen dat uw klus een stuk gemakkelijker zal verlopen. Maar een kamersteiger huren is ook ideaal voor het geval u een werkplek op hoogte wilt bereiken.

Een kamersteiger van 123 Machineverhuur is licht in gewicht en tevens erg gemakkelijk op te bouwen. Onze steigers zijn in te stellen tot 1,80m, wat ervoor zorgt dat u nooit tekort zult komen. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Scrol dan gerust door ons aanbod en neem de tijd om een gerichte keuze te maken.

Binnensteiger

Klanten van 123 Machineverhuur die een binnensteiger lenen, doen dat vaak omdat de lengte van een trap niet afdoende is om hun werkplek te bereiken. Ladders en trappen zijn eenvoudig in te klappen en daardoor een veel gekozen optie, maar er zijn ook situaties denkbaar waarbij een binnensteiger nu eenmaal handiger is.

Na het huren van een exemplaar bij 123 Machineverhuur, kunt u de kamersteiger het beste met z’n tweeën opbouwen. Het makkelijkste is om de kamersteiger ondersteboven te zetten, zodat de één de wieltjes erop kan draaien terwijl de ander het geheel vasthoudt. Nadat de wielen bevestigd zijn, draait u de steiger om. De steiger klapt het beste uit door van elkaar af te lopen. Een van de twee bevestigd het plateau door de haken te klemmen achter de bovenste relingen. Een kamersteiger opbouwen is binnen een mum van tijd geregeld!

Opzetstuk kamersteiger

Is de steiger net iets te laag? Eventueel kunt u er voor kiezen om een opzetstuk voor uw binnensteiger bij te huren. Zo’n opzetstuk plaatst u net boven het plateau, zodat u nog net wat hoger kunt komen. Dit is gemakkelijk te realiseren. Door de opening van het opzetstuk te bevestigen met de bovenzijde van het onderstel, staat het opzetstuk voor uw kamersteiger snel veilig.

Over het algemeen is een kamersteiger prima voor een gemiddelde hoogte van een woonkamer, die in nieuwbouwhuizen zo rond de 2,60 meter ligt. In de nieuwbouw is dat 2,60m. Stel dat u zelf 1,80 meter lang bent, dan is een steiger met een hoogte van 1,80 meter al voldoende. Bent u bezig met de renovatie van een trap of vide? Dan is het huren van een opzetstuk geen verkeerd idee. Zo’n extra onderdeel zorgt ervoor dat u veilig op hoogte kunt werken. Deze onderdelen zijn gemakkelijk bij te huren bij 123 Machineverhuur, zodat u uw werkhoogte eventueel kunt uitbreiden met 2 meter.

Kamersteigers van 123 Machineverhuur

Kamersteigers huurt u gemakkelijk via de webshop van 123 Machineverhuur. Wij hebben alle apparaten, machines en accessoires voor uw klussen op hoogte. Heeft u één van onze steigers of klimmaterieel uitgezocht en wilt u dit exemplaar huren? Plaats deze dan in uw winkelmandje en maak vervolgens kenbaar wanneer u de steiger nodig wenst te hebben. Vervolgens kijken wij of de steiger binnen is en zullen wij ervoor zorgen dat wij u binnen 24 uur laten weten of de reservering al dan niet bevestigd is.

Wilt u eerst nog wat meer informatie hebben alvorens u overgaat tot actie? Bel ons dan gerust op 0800-53 53 123 of mail uw vragen naar info@123machineverhuur.nl.

Verhuur voor en door professionals!