Steigers & klimmaterieel

Kamersteigers

Moet u binnen afzienbare tijd beginnen met het witten van een plafond, het stucen van een muur, het schilderen van een trap of het ophangen van een lamp en een vide? Een kamersteiger huren bij 123 Machineverhuur zal er in dat geval voor zorgen dat uw klus een stuk gemakkelijker zal verlopen. Maar een kamersteiger huren is ook ideaal voor het geval u een werkplek op hoogte wilt bereiken.

Kamersteiger

Bij 123 Machineverhuur begrijpen we het belang van veiligheid en flexibiliteit bij werkzaamheden binnenshuis. Daarom bieden we diverse kamersteigers aan. Een kamersteiger is licht in gewicht, gemakkelijk op te bouwen en biedt de stabiliteit die je nodig hebt voor werkzaamheden op hoogte binnen elke ruimte.

Compacte kamersteiger

Een compacte kamersteiger is ideaal voor werkzaamheden in kleinere ruimtes of waar de werkhoogte beperkt is. Deze kamersteigers zijn ontworpen om gemakkelijk door deuropeningen te passen en kunnen snel worden opgezet en afgebroken. Of je nu schildert, stuct of andere renovatiewerkzaamheden uitvoert, een compacte kamersteiger biedt de flexibiliteit en veiligheid die je nodig hebt.

Steiger voor binnen

Voor werkzaamheden binnenshuis is een steiger een zeer handig hulpmiddel. In tegenstelling tot ladders of trappen, biedt een kamersteiger een stabiel en breed platform dat je in staat stelt om veilig en comfortabel te werken. Met de mogelijkheid om kamersteiger breed modellen te huren, kun je een werkoppervlak creƫren dat groot genoeg is voor al je gereedschappen en materialen.

Eenvoudige montage voor maximale efficiƫntie

Het opbouwen van een kamersteiger is een eenvoudig proces dat idealiter met twee personen wordt uitgevoerd. Door de steiger ondersteboven te plaatsen, kunnen de wielen gemakkelijk worden bevestigd. Vervolgens wordt de steiger omgedraaid en uitgeklapt door van elkaar af te lopen, waarna het platform veilig kan worden vastgezet.

Uitbreiding met opzetstukken

Kom je net dat beetje hoogte tekort met je kamersteiger? Dan heb je de mogelijkheid om er een opzetstuk bij te huren. Dit handige accessoire plaats je eenvoudig boven op het bestaande platform, waardoor je net die extra meters kunt bereiken die nodig zijn voor jouw klus. Je bevestigt simpelweg de opening van het opzetstuk aan de bovenkant van de steiger, waardoor deze stevig en veilig op zijn plaats blijft.

Extra hoogte

Voor de meeste binnenshuis projecten biedt een kamersteiger met een hoogte van 1.80 meter vaak al voldoende werkruimte. Echter, als je werkt aan de renovatie van een trap of vide, kan het toevoegen van een opzetstuk aan je kamersteiger wel handig zijn. Het extra element verzekert dat je veilig op de gewenste hoogte werkt, terwijl het je ook de flexibiliteit biedt om je werkhoogte met nog eens 2 meter te verhogen.

Kamersteiger huren bij 123 Machineverhuur

Kamersteigers huur je gemakkelijk via de webshop van 123 Machineverhuur. Wij bieden alle benodigde apparaten, machines en accessoires voor jouw klussen op hoogte. Na het plaatsen van je reservering controleren wij de beschikbaarheid en bevestigen we je reservering binnen 24 uur.

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer informatie over kamersteigers, zoals wat het huren van een kamersteiger kost, neem contact op voor een offerte op maat. Onze specialisten helpen je graag verder. Bel 0800 - 53 53 123, ofmail naar info@123machineverhuur.nl . Je kan ons ook volgen op sociale media. Een kamersteiger huren doe je bij 123 Machineverhuur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!