Steigers & klimmaterieel

Dakkapel uitbouw/uitw. console

Bent u op zoek naar een partij voor het huren van een dakkapel steiger voor uw bouw-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden rondom een dakkapel? Bij 123 Machineverhuur vindt u veel verschillende te huren gereedschap en machines voor de bouw en de evenementenbranche, waaronder ook de dakkapelsteiger. Een dakkapelsteiger huren doet u gemakkelijk online via onze website. Bekijk hier ons aanbod!

De juiste steiger voor u

Op onze website vindt u zowel een dakkapelsteiger als de uitwijkconsoles rolsteiger. Met deze dakkapelsteiger zorgt u voor een veilige werkplek bij het uitvoeren van bouw-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. De dakkapel uitbouw is met maximaal 4 platformen uit te bouwen, deze worden geleverd zonder rolsteiger. De rolsteiger kunt u apart huren en vindt u ook binnen ons aanbod. Bij een dakkapel hoger dan zes meter boven de begane grond is verankering van de rolsteiger aan de gevel verplicht. Houd hier dus rekening mee.

Werken op schuine daken

De dakkapelsteigers zijn ideaal voor als u aan het werk gaat op een schuin dak. Niet voor niets worden ze dakkapelsteigers genoemd. Het biedt u de mogelijkheid om uw steiger uit te bouwen zodat u verder op het dak aan het werk kunt. Het biedt u naast meer gemak ook meer veiligheid om dit met een dakkapelsteiger te doen. Als u de rolsteiger ook bij ons huurt kunt u gelijk met onze experts bepalen wat de juiste dakkapelsteiger is voor uw klus.

Veiligheid

Bij het werken op een dakkapelsteiger, en op een bouwplaats of evenemententerrein in het algemeen, is veiligheid van groot belang. Volg daarom altijd de veiligheidsmaatregelen die gelden op de werkplaats. Bij een dakkapelsteiger werkt u in de hoogte, dus zorg dat u beveiligd bent om niet te vallen en voor het geval dit toch gebeurt beschermende kleding te dragen zoals een veiligheidshelm. Zoals eerder benoemd is verankering van de rolsteiger bovendien verplicht bij het werken aan een dakkapel die zich hoger dan 6 meter van de grond bevindt.

Een dakkapelsteiger huren

De dakkapel uitbouw en/of de uitwijkconsoles rolsteiger huurt u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste dakkapelsteiger in uw winkelmand en u geeft daar de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens checken wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Zijn uw opgegeven gereedschappen of materialen dan niet beschikbaar, dan nemen we contact met u op om met u mee te denken in een oplossing.

Hulp of advies nodig?

Heeft u vragen over de dakkapelsteigers of een van onze andere steigers en klimmaterieel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken op 0800-5353123 en info@123machineverhuur.nl, of via het contactformulier in op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder! U kunt ook bij ze terecht als u advies nodig heeft bij bijvoorbeeld het opbouwen van uw dakkapelsteiger. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 07.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Verhuur voor en door professionals!