Steigers & klimmaterieel

Tuiggordels met lijn

Bent u regelmatig aan het werk op bepaalde hoogte? Dan is uw veiligheid hierbij erg belangrijk. U kunt natuurlijk niks riskeren op deze hoogte. Daarom raden wij het gebruik van valbeveiliging aan. Hierdoor bent u goed beveiligd en kan er niet zomaar iets met u gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Benieuwd naar onze valbeveiliging? U vindt het bij 123 Machineverhuur.

Assortiment met valbeveiliging

Ons assortiment beschikt over verschillende tuiggordels met lijn om uw veiligheid te garanderen. Wij bieden u een tuiggordel met veiligheidslijn, een valstop apparaat, een vloerdelenset met ankerklem, een harnasgordel of een losse positioneringslijn. Het hangt er van af met wat voor klus u bezig bent en op welke locatie u aan het werk bent. Heeft u bijvoorbeeld veel bewegingsvrijheid nodig of moet de veiligheidslijn goed strak staan? Stel dit vast en kies een passende tuiggordel met lijn zodat u zonder zorgen aan het werk kunt.

De valbeveiliging van 123 Machineverhuur

De valbeveiliging is te huur bij 123 Machineverhuur. Hoe lang heeft u bescherming nodig? U kunt de tuiggordels namelijk per dag of per week huren. Per product staat aangegeven hoeveel dit kost, zodat u direct weet wat u kunt verwachten. Alle mogelijkheden van valbeveiliging vindt u op deze pagina. Heeft u een passende tuiggordel met lijn uitgekozen? Reserveer dit dan online.

Valbeveiliging reserveren

U kunt de uitgekozen valbeveiliging reserveren bij onze website. Vanaf uw winkelmandje kunt u uw persoonlijke gegevens achterlaten en de dichtstbijzijnde locatie voor u kiezen. Zodra wij uw reservering ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Wij streven er naar om binnen één werkdag uw bestelling te bevestigen. U bent pas zeker van de valbeveiliging totdat uw bestelling is bevestigd.

Vragen over onze valbeveiliging?

Wilt u een passend advies over deze valbeveiliging? Het is immers van belang dat u geheel veilig kunt werken. Raadpleeg dan nu onze 123 Machineverhuur specialisten en stel uw vraag. Bel gratis 0800 – 53 53 123. Aan de hand daarvan kunt u een passende keuze maken. Daarnaast kunt u natuurlijk een offerte op maat opvragen. Ook voor vragen over andere steigers of klimmaterieel kunt u met al uw vragen terecht bij onze specialisten. Volg ons ook op onze social media kanalen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!