Steigers & klimmaterieel

Schoorsteensteigers

Als je te maken hebt met dakwerkzaamheden, zoals het plaatsen, schoonmaken of verwijderen van een dakkapel of schoorsteen, is het gebruik van een steiger op het dak van 123 Machineverhuur essentieel voor je veiligheid en efficiëntie. Deze steigers bieden een stabiel en veilig platform, waardoor je bijna vergeet dat je op een schuin dak aan het werk bent. Bekijk snel ons aanbod

Het opzetten van een steiger op het dak

Het correct opzetten van een steiger op het dak is enorm belangrijk voor de veiligheid tijdens het werk. Het proces van het opzetten van een steiger op het dak gaat als volgt:

  1. Plaatsbepaling: bepaal waar de steiger moet komen te staan. Zorg voor een vlakke en stabiele ondergrond om verzakking of instabiliteit te voorkomen.
  2. Basisopstelling: begin met het opzetten van de basis van de steiger. Dit is het fundament waarop alles rust, dus het is belangrijk dat dit goed gebeurt.
  3. Frames monteren: zet de verticale frames op en bevestig deze aan elkaar met horizontale en diagonale schoren voor extra stabiliteit.
  4. Werkvloeren leggen: plaats de werkvloeren op de gewenste niveaus binnen de steigerconstructie. Zorg ervoor dat ze goed vastliggen en veilig zijn om op te werken.
  5. Veiligheidsmaatregelen: installeer leuningen en andere veiligheidsvoorzieningen rondom de werkgebieden om te voorkomen dat mensen of materiaal van de steiger kunnen vallen.

Schuin dak steiger huren

123 Machineverhuur biedt ook specifieke oplossingen voor schuine daken. Een schuin dak steiger huren bij ons betekent dat je een steiger krijgt die speciaal is ontworpen voor de complexiteit en de uitdagingen van schuine daken.

Veiligheid op de eerste plaats

Bij het werken op een steiger dak is veiligheid van het grootste belang. Wij zorgen ervoor dat alle steigers voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en bieden advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken. Het is essentieel om altijd beschermende kleding te dragen, zoals een helm en veiligheidsharnas, en om de steiger regelmatig te inspecteren op eventuele gebreken of slijtage.

Steiger huren inclusief opbouw

Kies voor het gemak van onze service steiger huren inclusief opbouwen. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar verzeker je jezelf ook van een professioneel opgebouwde steiger die voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden. Dit is een ideale optie voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Steiger voor dak huren bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur is het huren van een steiger voor het dak eenvoudig. Kies de steiger die het beste bij je project past, plaats deze in je winkelmandje en geef de gewenste huurperiode op. Wij zorgen ervoor dat de dak steiger beschikbaar is wanneer je hem nodig hebt en bieden een passende oplossing als dat niet het geval is. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de beste steiger voor jouw project.

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer informatie over steigers voor het dak, bijvoorbeeld over de prijs van het huren, neem contact op voor een offerte op maat. Onze specialisten helpen je graag verder. Bel gratis 0800 - 53 53 123, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op sociale media. Een daksteiger huren doe je natuurlijk bij 123 Machineverhuur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!