Steigers & klimmaterieel

Schoorsteensteigers

Bent u op zoek naar een schoorsteensteiger, die u tijdelijk kunt huren? Dat kan gewoon bij 123Machineverhuur! Wij verhuren schoorsteensteigers en daksteigers voor professionals en doe-het-zelf-klussers, die een dakkapel plaatsen of die hun schoorsteen willen plaatsen, schoonmaken of verwijderen. Dankzij een schoorsteensteiger heeft u niet eens door dat u op een schuin dak aan het werk bent, wel zo veilig!

Aan de slag met uw schoorsteen?

Als uw schoorsteen aan een schoonmaak- of opknapbeurt toe is klimt u natuurlijk niet zomaar uw dak op. Daarvoor heeft u een schoorsteensteiger nodig waarmee u stabiel en veilig uw klus kunt klaren. Bij 123 Machineverhuur leveren we de schoorsteensteiger en andere benodigde materialen graag aan u. Neem een kijkje tussen ons aanbod om te bepalen welke steiger het meest geschikt is voor uw situatie.

Gemakkelijk op te bouwen schoorsteensteigers

Een schoorsteensteiger of daksteiger is een gemakkelijk op te bouwen steiger, doordat het weinig onderdelen bevat en het van licht materiaal is. Heeft u de steiger binnen, dan kunt u er gelijk mee beginnen. Door de gebruiksvriendelijkheid is de schoorsteensteiger geschikt voor doe-het-zelvers en professionals. Ze zijn bovendien zonder al te veel moeite te verlengen. Moet u ergens anders op het dak zijn doordat u pannen moet vervangen of een dakraam moet vervangen, dan kunt u de daksteiger gemakkelijk verlengen.

Ga veilig te werk

Bij het werken op een schoorsteensteiger of daksteiger is uw veiligheid en die van anderen van groot belang. Volg daarom altijd de veiligheidsmaatregelen die gelden op de werkplaats. U werkt immers op hoogte. Zorg dus dat u beschermende kleding zoals een veiligheidshelm draagt en controleer goed of de schoorsteensteiger goed bevestigd is. Bij de productinformatie vindt u wat er allemaal aan bevestigings- en veiligheidsmateriaal meegeleverd wordt als u bij ons huurt. Voor tips kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van onze klantenservice. Dan weet u zeker dat u veilig aan de slag kunt met uw schoorsteen!

Schoorsteensteiger huren bij 123 Machineverhuur

Werken op hoogte, daar hebben wij het materieel voor. Naast een schoorsteensteiger kunt u de nodige beveiliging bij ons huren. Plaats de daksteiger naar wens in uw winkelmandje en geef daar de data aan van wanneer tot wanneer u het nodig heeft. Wij kijken vervolgens of het product dan ook beschikbaar is en laten u binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. Zo weet u snel waar u aan toe bent! U huurt al een schoorsteensteiger vanaf €40,- per dag. Voor een dubbele schoorsteensteiger kunt u ook bij ons terecht, daar geldt een prijs vanaf €60,- per dag.

Helpende hand nodig?

Heeft u vragen over de schoorsteensteigers of het gebruik ervan? Of wilt u meer weten over een van de andere te huren steigers en klimmaterieel bij 123 Machineverhuur? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl. U kunt ze ook bereiken via het contactformulier op onze website, ze nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar vanaf 7.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u ze bereiken van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Verhuur voor en door professionals!