Steigers & klimmaterieel

Schoorsteensteigers

Ben je op zoek naar een schoorsteensteiger die je tijdelijk kunt huren? Dat kan bij 123 Machineverhuur! Wij verhuren schoorsteensteigers en daksteigers voor professionals en doe-het-zelf-klussers die een dakkapel plaatsen of een schoorsteen willen plaatsen, schoonmaken of verwijderen. Dankzij een schoorsteensteiger heb je niet eens door dat je op een schuin dak aan het werk bent. Wel zo veilig!

Schoorsteensteiger huren

Als je schoorsteen aan een schoonmaak- of opknapbeurt toe is, klim je natuurlijk niet zomaar je dak op. Daarvoor heb je een schoorsteensteiger (ook wel: daksteiger) nodig waarmee je stabiel en veilig je klus kunt klaren. Bij 123 Machineverhuur leveren we de daksteiger en andere benodigde materialen graag aan je. Neem een kijkje tussen ons aanbod om te bepalen welke steiger het meest geschikt is voor jouw situatie. 

Gemakkelijk op te bouwen schoorsteensteigers

Een schoorsteensteiger of daksteiger is een gemakkelijk op te bouwen steiger, doordat deze weinig onderdelen bevat en van licht materiaal gemaakt is. Heb je de steiger binnen? Dan kun je er gelijk mee beginnen. Door de gebruiksvriendelijkheid is de daksteiger geschikt voor doe-het-zelvers en professionals. Ze zijn bovendien zonder al te veel moeite te verlengen. Moet je ergens anders op het dak zijn, doordat je pannen of een dakraam moet vervangen? Dan kun je de schoorsteensteiger gemakkelijk verlengen.

Ga veilig te werk

Bij het werken op een daksteiger is jouw veiligheid en die van anderen van groot belang. Volg daarom altijd de veiligheidsmaatregelen die gelden op de werkplaats. Je werkt immers op hoogte. Zorg dus dat je beschermende kleding zoals een veiligheidshelm draagt en controleer goed of de schoorsteensteiger goed bevestigd is. Bij de productinformatie vind je wat er allemaal aan bevestigings- en veiligheidsmateriaal wordt meegeleverd wanneer je bij ons huurt. Voor tips kun je altijd contact opnemen met de specialisten van onze klantenservice. Dan weet je zeker dat je veilig aan de slag gaat met jouw schoorsteen!

Kosten daksteiger huren

Werken op hoogte, daar hebben wij het materiaal voor. Naast een daksteiger kun je de nodige beveiliging bij ons huren. Plaats de daksteiger naar wens in je winkelmandje en geef daar de data aan van wanneer tot wanneer je hem nodig hebt. Wij kijken vervolgens of het product dan ook beschikbaar is en laten je binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Je huurt al een schoorsteensteiger vanaf € 40,- per dag. Voor een dubbele schoorsteensteiger kun je ook bij ons terecht. Daar geldt een prijs vanaf € 60,- per dag.

Schoorsteensteiger en daksteigers huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u vragen over de schoorsteensteigers of het gebruik ervan? Of wilt u meer weten over een van de andere te huren steigers en klimmaterieel bij 123 Machineverhuur? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl. U kunt ze ook bereiken via het contactformulier op onze website, ze nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar vanaf 7.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u ze bereiken van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!