Steigers & klimmaterieel

Ladders en trappen

Bij 123 Machineverhuur bieden wij u de mogelijkheid om een ladder te huren. Trappen, steigers en klimmateriaal worden eveneens gerekend tot deze categorie. Door een ladder te huren, worden uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker. Zo hoeft u niet zelf meer op uw tenen te staan om ergens bij te komen of te werken met met armen boven uw hoofd. Kiest u ervoor om een ladder te huren, dan komt u op de gewenste werkhoogte, zonder dat u de armen hoeft uit te strekken. Meer weten over een ladder huren? U leest het hier!
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Steigers & klimmaterieel » Ladders en trappen

Trappen huren bij 123 Machineverhuur

Wanneer u trappen wilt huren bij 123 Machineverhuur, dan heeft u de keuze uit varianten met verschillende aantal tredes. De doelgroep die een ladder komt huren, heeft vaak weinig opslagruimte tot zijn of haar beschikking. Niet al te frequent een beroep hoeven te doen op ladders is een andere reden waarom men kiest voor huur.

In ons assortiment vindt u zoals gezegd ladders en trappen van verschillende hoogtes. Stel vast hoe hoog de ladder moet zijn, zodat u gemakkelijk op zoek kunt naar de juiste ladder. Wij hebben onder andere ladders met 2 x 8 treden, 2 x 10 treden, 3 x 12 treden en 3 x 16 treden.

Verhuur van nokladders, bordestrappen en vliegtuigtrappen

Naast de welbekende ladders, hebben we ook andere varianten opgenomen in ons assortiment. Hieronder geven we een overzicht van de verschillende uitwerkingen, zodat u over voldoende informatie beschikt voorafgaand aan het huren van een ladder.

  • Nokladders: nokladders danken hun naam aan de kromming die zich aan het uiteinde van het hulpmiddel bevindt. Deze kromming wordt ook wel de ‘nok’ genoemd. Nokladders staan beter bekend als dakladders, omdat ze vaak gebruikt worden om werkzaamheden bovenop een huis te verrichten.
  • Bordestrappen: bordestrappen hebben wel wat weg van grotere varianten van keukentrappen. Bordestrappen zijn makkelijk te verplaatsen en klein van stuk. Zo’n trap heeft treden aan weerszijden. /li>
  • Vliegtuigtrappen: Vliegtuigtrappen worden niet letterlijk gebruikt bij het uitladen van passagiers, maar ze doen wel denken aan dit soort ladders. Zulke trappen lopen diagonaal en hoeven niet tegen een wand geplaatst worden om er gebruik van te maken. De wieltjes maken het verrijden van de trap gemakkelijk.

Productinformatie over de ladders

Per product vindt u meer informatie over de ladder, zoals de hoogte van het desbetreffende product. Hoe lang wilt u gebruikmaken van de ladder? De prijs van de ladder staat aangegeven per dag of per week. U kunt dus helemaal zelf aangeven hoe lang u de ladder wilt huren. Maak een plan voor uw werkzaamheden en stel vast welke dagen u de ladder nodig heeft.

Een ladder huren doet u via onze website. Vul uw persoonlijke gegevens in, kies een vestiging bij u in de buurt en geef uw werklocatie aan. Uw reservering wordt definitief wanneer wij dit hebben bevestigd. Wij streven er naar om dit binnen één werkdag te bevestigen.

Persoonlijk advies over onze ladders en trappen

Wilt u advies zodat u de juiste ladder kunt huren? Dan kunnen de specialisten van 123 Machineverhuur u daarbij helpen. Wij komen graag met u in contact om u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt vervolgens de meest geschikte ladder huren om uw werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Heeft u nog vragen over onze andere producten zoals steigers of klimmaterieel? Neem ook dan gerust even contact met ons op. Laat uw gegevens achter op onze website, bel ons even op of stuur een mailtje met uw vraag. Wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!