Steigers & klimmaterieel

Ladders en trappen

Bij 123 Machineverhuur bieden wij u de mogelijkheid om steigers en klimmateriaal te huren. Ladders en trappen behoren dan ook tot deze categorie. Met een ladder of trap worden u werkzaamheden een stuk gemakkelijker. U hoeft natuurlijk niet meer zelf op uw tenen te staan om ergens bij te komen, of te werken met uw armen boven uw hoofd. Met een ladder komt u op de gewenste werkhoogte, zonder dat u uw armen hoeft uit te strekken. Meer weten over een ladder huren? U vindt alle ladders en trappen hier.

Ladders huren bij 123 Machineverhuur

Wanneer u een ladder of trap nodig heeft, kunt u kiezen tussen een ladder kopen of een ladder huren. Heeft u niet veel opslagruimte of heeft u de ladder eenmalig nodig? Dan is een ladder huren natuurlijk een goede oplossing. In ons assortiment vindt u ladders en trappen van verschillende hoogtes. Stel vast hoe hoog de ladder moet zijn, zodat u gemakkelijk op zoek kunt naar de juiste ladder. Wij hebben onder andere ladders met 2 x 8 treden, 2 x 10 treden, 3 x 12 treden, 3 x 16 treden, nokladders en bordes trappen met 4, 5, of 7 treden. Wat heeft u nodig?

Productinformatie over de ladders

Per product vindt u meer informatie over de ladder, zoals de hoogte van de ladder. Hoe lang wilt u gebruik maken van de ladder? De prijs van de ladder staat aangegeven per dag of per week. U kunt dus helemaal zelf aangeven hoe lang u de ladder wilt huren. Maak een plan van uw werkzaamheden en stel vast welke dagen u de ladder nodig heeft om zo niet voor een dag te weinig of te veel de ladder te huren.

Het reserveren van een ladder

Een ladder huren doet u via onze website. Vul uw persoonlijke gegevens in, kies een vestiging bij u in de buurt en geef uw werklocatie aan. Uw reservering wordt definitief wanneer wij dit hebben bevestigd. Wij streven er naar om dit binnen één werkdag te bevestigen.

Persoonlijk advies over onze ladders en trappen

Wilt u advies zodat u de juiste ladder kunt huren? Dan kunnen onze specialisten u daarbij helpen. Wij komen graag met u in contact om u te voorzien van een persoonlijk advies. U kunt vervolgens de meest geschikte ladder huren om uw werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Vragen? Neem ook dan gerust even contact met ons op. Laat uw gegevens achter op onze website, bel ons even op of stuur een mailtje met uw vraag. Wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

 

Verhuur voor en door professionals!