Steigers & klimmaterieel

Overkapping Rolsteiger/Artilan

Bent u veel aan het werk op steigers? Dan is een overkapping voor een Custers rolsteiger erg handig. Met deze overkapping worden er namelijk bescherming geboden tegen diverse weersomstandigheden. De gebruiker wordt dus geweerd tegen bijvoorbeeld wind, hagel, sneeuw en regen. Ook de steiger wordt hiermee beschermd en heeft daardoor een langere levensduur. Benieuwd naar de mogelijkheden van de overkappingen van de rolsteigers? U vindt ze hier! Maak uw keuze en huur ze direct.

Een overkapping voor uw rolsteiger huren

In ons assortiment vindt u genoeg opties om ervoor te zorgen dat u en uw steiger afgeschermd worden. U heeft daarbij de keuze uit een overkapping voor Artilan werkbrugsystemen van 2 meter, 3 meter of 4 meter. Daarnaast kunt u kiezen voor een overkapping voor de Custers rolsteiger. Weet u al welke u nodig heeft voor uw werkzaamheden? Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u bij de productinformatie vinden wat de huurprijs is en kunt u ze direct reserveren voor de data waarop u ze nodig heeft. Wij laten u dan binnen 24 uur weten of de overkapping voor uw rolsteiger beschikbaar is. U kunt ze huren per dag of per week, afhankelijk van hoe lang u ze nodig heeft. Heeft u geen eigen rolsteiger? Dan kunt u die ook gewoon huren bij 123 Machineverhuur. Kijk daarvoor in het menu aan de linkerkant voor de rolsteiger in de juiste afmetingen voor uw klus.

Geen last meer van regen of sneeuw

Een beetje regen houdt u natuurlijk niet tegen, maar om nou de hele dag in de regen of sneeuw te staan is voor niemand een pretje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u op zoek bent naar een overkapping voor uw rolsteiger. Bovendien biedt het u ook meer veiligheid, een natte steiger kan glad worden. Met onze overkappingen hoeft u zich hier dus geen zorgen meer over te maken. Ook tegen wind en, niet geheel onbelangrijk, de zon bent u beschermd met een overkapping.

Let op uw veiligheid

Zoals gezegd biedt het u bescherming tegen bepaalde weersomstandigheden en gladheid op de steiger. Maar dit betekent uiteraard niet dat u niet meer op hoeft te letten. Houd u altijd aan de geldende veiligheidseisen en -maatregelen op de bouwplaats of het evenemententerrein waar u aan het werk bent. Vergeet niet dat u op een rolsteiger op hoogte werkt en waarschijnlijk ook met zware materialen.

Meer informatie over de overkappingen voor rolsteigers

Heeft u nog vragen over de te huren overkappingen voor rolsteigers? Of over een van de andere te huren steigers en klimmaterieel op de website van 123 Machineverhuur? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 5353 123, zij helpen u graag verder! Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 07.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. Heeft uw vraag wat minder haast of bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Dan zijn we ook gewoon bereikbaar per mail op info@123machineverhuur.nl of via het contactformulier op onze site.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!