Steigers & klimmaterieel

Rolsteigers 1.30 mtr. breed

Gaat u aan het werk in de hoogte? Met een brede rolsteiger creëert u een veilige en ruime werkplek voor al uw werkzaamheden op hoogte. Het brede platform van een brede rolsteiger zorgt voor stabiliteit en daarmee ook voor veiligheid. Binnen ons aanbod vindt u diverse brede rolsteigers met verschillende werkhoogtes. Benieuwd naar de verschillende maten rolsteigers van 123 Machineverhuur? U vindt ze hier!
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Steigers & klimmaterieel » Rolsteigers 1.30 mtr. breed

Brede rolsteigers van 123 Machineverhuur

Binnen ons assortiment vindt u verschillende varianten brede rolsteigers. Een brede rolsteiger is 1,30 meter breed, de hoogte kunt u vervolgens kiezen uit ons aanbod. U heeft daarbij een uitgebreide keuze, met zes verschillende hoogtes tussen de 4,5 meter en 14,5 meter. Bekijk dus goed voor u bestelt welke hoogte uw rolsteiger moet zijn om uw klus goed te kunnen uitvoeren. Meer informatie over de specificaties en de prijs vindt u per product. U huurt al een rolsteiger vanaf €50,- per dag of €72,50 per week. Een aantal varianten van de brede rolsteiger is voorzien van een Safe Guard systeem.

Safe Guard systeem

Het Safe Guard systeem van Custers gebruikt een leuningframe dat is opgebouwd uit twee losse delen om de hanteerbaarheid te vergroten en de veiligheid te waarborgen. Dit frame vervangt de heup-, knieregel en een verticaal schoor. Dankzij het Safe Guard systeem is het mogelijk om binnen een brede steiger met minder vloeren de juiste werkhoogte te bereiken. U kunt deze voorloopleuningen zelf eenvoudig plaatsen op uw rolsteiger. Afhankelijk van de plek waar u ‘m plaatst (vrijstaand of gevelvrij) kan worden bepaald met hoeveel leuningframes u werkt. Of een rolsteiger beschikt over het Safe Guard systeem leest u in de omschrijving. Vraag onze specialisten om tips als u meer wil weten.

Zeker weten dat u de juiste rolsteiger kiest

Weet u niet zeker wat voor steiger u nodig heeft? Dan helpen wij u graag verder met een passend advies voor uw klus. Onze specialisten weten precies wat voor steiger of klimmateriaal er nodig is voor een klus als de uwe. Neem dus zelf een kijkje tussen al onze steigers en klimmaterialen en neem contact met ons op als u vragen heeft of advies kunt gebruiken.

Brede rolsteigers huren

Wilt u een brede rolsteiger huren? Dan kan dat bij 123 Machine verhuur! Plaats de gewenste brede rolsteiger in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Zodra wij uw order ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Binnen één werkdag zullen wij daarom uw order bevestigen, zodat u zeker bent van deze rolsteiger. Kijk bij de productinformatie van de brede rolsteigers voor de productspecificaties.

Meer weten over onze brede rolsteigers?

Wilt u meer weten over onze brede rolsteigers, het Safe Guard systeem of de afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice. We zijn te bereiken op 0800-53 53 123 en info@123machineverhuur.nl. Onze specialisten helpen u dan graag verder met al uw vragen over de brede rolsteigers. Ook met vragen over andere steigers en klimmaterieel uit ons aanbod kunt u natuurlijk aan ze stellen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!