Tuin & park

Wieldumpers Thwaites

Zand in grote getalen wegvoeren met een normale kruiwagen zal veel tijd kosten. Besluit u echter om één van de wieldumpers van 123 Machineverhuur te lenen, dan is dit klusje zo gepiept.

Wieldumpers zijn reusachtige apparaten die uitgerust zijn met een stuur, banden en een laadbak, zodat u ieder ritje een boel restafval kunt vervoeren. Afhankelijk van de hoeveelheid zand, bepaalt u of u een apparaat met een laadvermogen van 1000 kg of 2300 kg wenst. Wilt u weten wat wieldumpers nog meer kunnen? Op deze pagina vertellen we u er meer over.

Motorkruiwagens

Wieldumpers zijn eigenlijk niets meer dan motorkruiwagens. Deze apparaten voorkomen dat u tijdens uw bouwwerkzaamheden al het zware werk zelf moet verrichten. Klanten van 123 Machineverhuur lenen deze machine vaak in combinatie met één van onze Bobcat graafmachines. Nadat het oppervlak goed gladgestreken is en het overtollige zand verwijderd is, zorgen onze motorkruiwagens voor de afvoer.

Kruiwagen met motor

Naast het afvoeren van zand, wordt deze kruiwagen met motor ook ingezet voor andere doeleinden. Een voorbeeld daarvan is het wegbrengen van tuinafval. Bent u woonachtig in een bosrijk gebied en ligt uw tuin vol met bladeren? De kruiwagen met motor zorgt ervoor dat de troep als sneeuw voor de zon verdwijnt uit uw gazon.

In ons assortiment treft u verschillende wieldumpers. Deze zijn stuk voor stuk uitgerust met een neerklapbare beugel en een zwaailamp, zodat u goed opvalt tijdens uw werkzaamheden. Bent u bezig aan grootschalig onderhoud? Leen dan het apparaat met een laadvermogen van 2300 kg (of 1200 liter). Is uw klus wat kleiner van stuk, dan volstaat het apparaat met een capaciteit van 1000 kg (of 585 liter).

Minidumper

Onze wieldumpers zijn een variant op de minidumper. Minidumpers worden net zoals onze apparaten elektrisch aangedreven, maar kennen een andere besturing. De minidumper lijkt namelijk meer op een normale kruiwagen, waarbij u achter het apparaat loopt en de hendels beetneemt om te bepalen of u naar links of naar rechts wilt gaan. Aangezien dit apparaat elektrisch wordt aangedreven, ontbreekt de noodzaak om de duwende beweging te maken.

Wieldumpers nemen nog meer werk uit uw handen. Zo kunt u gewoon plaatsnemen in het zitje en bepaalt het stuur de daadwerkelijke draairichting van het voertuig, zonder dat u er al te veel voor hoeft te doen.

Tuin & park machines

123 Machineverhuur heeft ook allerlei andere tuin & park machines te huur. Indien u een beroep doet op onze wieldumpers, dan is de kans aanwezig dat u bezig bent met het aanleggen van een nieuw gazon. Onze gras & tuinrollen zullen in dat geval van pas komen. Deze rollers zorgen ervoor dat uw graszoden er strak in komen te liggen.

123 Machineverhuur

123 Machineverhuur heeft locaties door heel Nederland en helpt u graag bij het beantwoorden van al uw vragen omtrent apparaten voor uw klus. Kom gerust langs bij één van onze vestigingen of doe een beroep op onze klantenservice. Vul hiervoor het contactformulier in op onze website of bel ons op 0800 - 53 53 123.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!