Tuin & park

Kettingzagen

Met een kettingzaag kunt u brandhout zagen, bomen en struiken snoeien en bomen vellen. Wilt u een kettingzaag huren? Een kettingzaag is toepasbaar voor de land- en tuinbouw, voor de bosbouw en groenbeheer van tuinen en percelen. Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres als u als bedrijf een kettingzaag wilt huren.

Elektrische kettingzaag of op motor

Er zit heel wat verschil tussen het vermogen van kettingzagen. Elektrische kettingzagen hebben minder vermogen en zijn prima om takken en struiken te snoeien. Een groot nadeel is dat er stroom nodig is op de locatie om de elektrische kettingzaag te kunnen bedienen. Ook zijn er kettingzagen op accu, waarbij u dus geen stopcontact voor in de buurt hoeft te hebben. Een groot nadeel is wel dat als de accu leeg is, u een paar uur moet wachten tot u weer kunt zagen. Een motor kettingzaag kunt u altijd mee nemen en het is belangrijk om de juiste brandstof mee te hebben, om uw klus door te kunnen zetten. U tapt een jerrycan met benzine of diesel gemakkelijk bij het tankstation.

Kettingzaag en toebehoren

Bij 123 Machineverhuur vinden wij veiligheid heel belangrijk. We nemen dan ook maatregelen bij het verhuren van kettingzagen. Voor het gebruik van een kettingzaag dient u een veiligheidsbroek en een helm te dragen het liefste een veiligheidsbril. Huurt u een kettingzaag bij ons, dan leveren we een veiligheidsbroek, een helm, extra ketting en een sleutel en olie mee. U moet zelf zorgen voor eventuele brandstof.

Meer informatie over kettingzagen

Huurt u een kettingzaag bij ons, dan betaalt u per uur voor de kettingzaag. U krijgt de nodige veiligheidsitems mee, maar u moet zelf zorgen voor de brandstof. Daarnaast is de huurprijs exclusief slijtagekosten. U kunt ons ook om advies vragen. Als u aangeeft welke klus u wil doen, dan kunnen wij u adviseren in welke machine u het beste kunt huren.

Machines huren via 123 Machineverhuur

123 Machineverhuur levert verschillend tuingereedschap voor elk project en hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere projecten in de bouw, industrie en evenementen. Door heel het land hebben we vestigingen waar u terecht kunt om materiaal op te halen en terug te brengen. Bouwbedrijven, zzp’ers in de bouw en in het groenbeheer, maar ook particulieren die hun tuin willen opknappen of gevel moeten schilderen kunnen bij ons terecht voor handgereedschappen, mobiele toiletten, generatoren, grondverzetmachines en bouwhekken en steigers.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!