Tuin & park

Rupsdumpers

Wilt u voor uw volgende klus een rupsdumper huren? 123Machineverhuur is dan de partij waar u zijn moet. Op onze website vindt u verschillende varianten van de rupsdumper. Hierdoor is er voor iedere klus wel een geschikte rupsdumper te huren. Het kan zijn dat u uw rupsdumper op korte termijn nodig heeft voor een betrekkelijk klein project, maar het kan ook zijn dat u uw rupsdumper wilt huren voor een wat groter project. Voor al deze zaken biedt 123Machineverhuur een oplossing! Kom vandaag nog naar 123 Machineverhuur om een rupsdumper te huren.

Via onze website kunt u gemakkelijk en snel doorgeven wanneer en voor hoe lang u uw het apparaat wilt lenen. Wel moeten we erbij vermelden dat het verstandig is om op voorhand door te geven voor wanneer en hoe lang u uw rupsdumper wilt huren. Dit voorkomt niet alleen misverstanden, maar zorgt er ook voor dat beide partijen weten wat er verwacht moet worden.

Rupsdumper verhuur

Rupsdumper verhuur is één van de zaken waar 123 Machineverhuur bedreven in is. De rupsdumer is zowel te huren voor particulieren in de tuin als voor professionals op andere ondergronden. Afhankelijk van het benodigde laadvermogen van de rupsdumper, is er voor iedere klus een geschikte te vinden. De rupsdumpers in ons aanbod variëren van een laadvermogen van maximaal 300 kg tot 2500 kg.

Alle opties uit onze rupsdumpre verhuur zijn van het gerenommeerde merk Hinowa. Hierdoor bent u verzekerd van een krachtige, kwalitatief hoogwaardige machine. Bij 123Machineverhuur bieden we namelijk graag het allerbeste. We streven niet alleen naar 100% klanttevredenheid, maar we vinden het ook uitermate belangrijk dat uw project zo soepel en snel mogelijk verloopt. Het huren van een rupsdumper van 123Machineverhuur is daar dan ook uitermate geschikt voor!

Gebruik van het apparaat

De rupsdumper is relatief eenvoudig in gebruik. Aan de achterzijde bevindt zich een plateau waar u op kunt staan. Tevens is de rupsdumper uitgerust met een stuur, waarmee u rondjes van 360 graden kunt draaien. Secure stuurbewegingen wordt zo een stuk gemakkelijker. Daardoor kun je er ook makkelijk mee werken in kleine vertrekken en wordt het overhevelen van materialen zoals zand naar een container erg eenvoudig.

De te huren rupsdumper bij 123 Machineverhuur heeft speciale banden. De fabrikanten hebben hiervoor gekozen, omdat het vervoeren van het apparaat over moeilijk begaanbare delen zoals modder vergemakkelijkt wordt. Sommige van onze opties hebben ook een zelflader. Dit deel van de machine is in staat om zelf zand te scheppen en het te kieperen in het laadgedeelte. Deze kwaliteit voorkomt dat u zelf al het zware werk moet verrichten.

Soorten rupsdumpers

Bij 123 Machineverhuur verhuren we verschillende varianten van rupsdumpers. Om u een overzicht te geven van de mogelijkheden, sommen we ze hieronder voor u op:

  • Rupsdumper Hinowa 300 benzine: 0.64 meter breed en daarmee de kleinste optie bij 123 Machineverhuur. Deze optie heeft een maximaal laadvermogen van 300 kg
  • Rupsdumper hinowa 1100 benzine: 0.83 meter breed en werkt op Euro 95 benzine
  • Rupsdumper hinowa 1100 met zelf-laadschop: 0.83 meter breed en een laadvermogen van 750 kg
  • Rupsdumper hinowa hp 2500 met zelf-laadschop: 1.30 meter breed, 2.40 meter lang en een laadvermogen van 2500 kg

Vragen over rupsdumper huren?

Het is goed mogelijk dat u een aantal vragen heeft over het huren van een rupsdumper bij 123 Machineverhuur. Van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 5 en op zaterdag van 8 tot 12 staan we u graag telefonisch te woord (0800-5353123) of via het contactformulier. Hiermee hopen we al uw vragen om te zetten in antwoorden.

Hierbij voorzien we u graag van advies, zodat u zeker bent dat u de juiste tuin & park hulpmiddelen huurt voor tijdens uw werkzaamheden. Als u vragen, opmerkingen of eventuele klachten heeft, buigt het hele team vol professionals van 123Machineverhuur zich hierover. Dit doen we om u de beste service te garanderen en ons streven naar 100% klanttevredenheid te allen tijde na te komen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!