Tuin & park

Rupsdumpers

Wilt u voor uw volgende klus een rupsdumper huren? Dan bent u 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Op onze website vindt u verschillende varianten van de rupsdumper. Hierdoor is er voor iedere klus wel een geschikte rupsdumper te huren. Bekijk ons aanbod hieronder!

Ons aanbod rupsdumpers

Bij 123 Machineverhuur vindt u verschillende varianten van de rupsdumpers. Deze zijn zowel te huren voor de particulieren in de tuin of voor professionals op alle ondergronden. Afhankelijk van het benodigde laadvermogen van de rupsdumpers is er voor iedere klus een geschikte te vinden. De rupsdumpers in ons aanbod variëren van een laadvermogen van maximaal 300 kg tot 2500 kg. Alle rupsdumpers op onze website zijn van het gerenommeerde merk Hinowa. Hierdoor bent u verzekerd van een krachtige, kwalitatief hoogwaardige machine.

Rupsdumper huren

Plaats de geschikte rupsdumper voor uw werkzaamheden in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de rupsdumper wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is deze helaas niet beschikbaar? Dan bellen wij met een oplossing!

Vragen over een rupsdumper huren?

Heeft u nog vragen over ons aanbod rupsdumpers? Neem gerust contact op. Iedere werkdag én iedere zaterdagochtend zitten er op onze klantenservice mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!